Den bedste modermælkserstatning

Den bedste modermælkserstatning

Når man står som nybagt forælder, vil man gerne gøre det bedste og træffe de rigtige valg for sin baby. Derfor stiller mange forældre til flaskebørn spørgsmålet: hvilken modermælkserstatning er bedst – og hvilken modermælkserstatning skal man vælge? Vi giver dig her lidt råd med på vejen.

Hvilken modermælkserstatning skal man vælge?

Det er der desværre ikke noget enkelt svar på. Alle modermælkserstatninger på det danske marked skal overholde en række regler for sammensætningen, så uanset hvilket mærke du vælger, kan du være sikker på, at det indeholder det, din baby har brug for.

Noget af det, du kan være opmærksom på, er, om modermælkserstatningen indeholder fx jern og andre gode egenskaber, og om det eksempelvis er økologisk.

Du kan også vælge mellem drikkeklar modermælkserstatning og pulverform – hvad der den bedste modermælkserstatning for jer, kan I selv hurtigt fornemme. Mange vælger pulverversionen til brug derhjemme og den drikkeklare form til, når man skal på farten for at gøre det nemt. Det er lidt dyrere at købe det drikkeklare alternativ, men til gengæld er det hurtigt, og du undgår at skulle måle pulver af og blande det sammen med vand.

Modermælkserstatning til nyfødt – hvilken er bedst?

Samme svar gør sig gældende her som ved i forudgående afsnit – det er der ikke noget enkelt svar på.

Det er en god idé at prøve jer frem med forskellige mærker og produkter os se, om der er noget, der fungerer bedre for jer end andet.

Der findes specielt sammensatte modermælkserstatninger til nyfødte, der har særlige ernæringsbehov, som ikke opfyldes ved brug af almindelige modermælkserstatninger. Det kan fx være til for tidligt fødte babyer, der har behov for ekstra næring. Her skal du altid konsultere din læge, så du er sikker på, din baby får den bedste modermælkserstatning til dens behov.

Nogle babyer får mavekneb af modermælkserstatning, og skulle det være tilfældet for din  baby, kan du også få syrnet modermælkserstatning, som gavner barnets mave-/tarmfunktion. 

Find markedets bedste modermælkserstatning hos Babykasse.dk

Du finder et stort udvalg af markedets bedste modermælkserstatning hos Babykasse.dk fra kendte mærker som Semper, Arla Baby & Me og Nestlé.

Hos Babykasse.dk har vi gjort det til vores mission at gøre livet som forældre til små børn lidt nemmere. Derfor tilbyder vi abonnementer på babykasser med alt, hvad du skal bruge til din baby. Udover modermælkserstatning har vi også mange andre ting i babykassen, som du helt sikkert har brug for til din baby. Vi forhandler eksempelvis forskellig slags legetøj, bleer, stofbleer og meget mere.

Vi håber, du vil være en del af Babykasse.dk’s univers, og vi glæder os til at byde dig velkommen