Betal med MobilePay 

Fri fragt ved køb for kr. 500,-

Gaveindpakning

 

Semper

Produkter

Semper

Semper er lækker og sund baby- og børnemad uden kunstige tilsætningsstoffer. Semper børnemad består af modermælkserstatning, grød, smoothies og mos. Smagsvarianterne er mange og fungerer godt som både morgenmad til dit barn, mellemmåltider og aftensmad. Mange af Sempers produkter fungerer perfekt som overgangsmad fra mælk til rigtig mad, da det smager glimrende og er nemt at spise. Babykasse har et godt udvalg af produkter fra Semper, så du kan glæde din lille pode med velsmagende børnemad. 

Semper grød

Semper grød er velsmagende og nemt at lave. Du kan både finde fuldkornsgrød til morgenmaden med frugtsmag og grød til aftensmad med grøntsager. Ønsker du at variere grødens konsistens, kan du fx supplere Semper grød med kokosflager, havregryn, øllebrødspulver, revet rugbrød eller stykker af revet frugt. 

Semper børnemad

For nogle børn kan det være en stejl indlæringskurve at lære at spise rigtig mad, når barnet har været vant til kun at få modermælk eller modermælkserstatning. Det kan derfor være en fordel at gå forsigtigt frem. Det kan også være en udfordring som forældre at finde på mad, som barnet kan og vil spise og som samtidigt er sundt, og der er Semper forældres livline. 

Sempers børnemad indeholder nemlig alt den næring, som dit barn har brug for, og det er super nemt at spise. Der er kun anvendt naturlige ingredienser uden skadelige tilsætningsstoffer, og maden er god for dit barns mave. 

Er du interesseret i andre spændende produkter fra Babykasse?

Udover Semper produkter, tilbyder Babykasse rigtig mange andre produkter til børn. Se fx vores store udvalg af bleer i mange forskellige størrelser og mærker. Og står du og mangler spisetilbehør til dit Semper børnemad, har vi selvfølgelig også det.  

Babykasse abonnement 

Babykasse ønsker at gøre hverdagen nemmere for forældre, og tilbyder derfor et babykasse abonnement til dig. Hvis du vælger at abonnere på vores babykasser, får du hver måned tilsendt en kasse med bleer og babyprodukter lige til døren, og du bestemmer selv, om det skal være en byg-selv-kasse eller favorit. Det er så ærgerligt at gå ned på bleer, og med et Babykasse abonnement slipper du for at tænke på alt det praktiske. 

Køb Semper produkter hos Babykasse

Gør din hverdag nemmere med Sempers børnemad. 

Vores normale leveringstider er 1-4 dage fra din ordre er afgivet. Vi håber, at du bliver glad for dine produkter, og hvis du har spørgsmål til vores abonnement services eller produkter, er du velkommen til at kontakte os på:

Tlf. 70605585 eller mail: info@babykasse.dk