Betal med MobilePay 

Fri fragt ved køb for kr. 500,-

Gaveindpakning

 

Få varene direkte til døren med abonnement fra babykasse.dk

- Altid fri fragt

Vælg din kasse

Få vores bedst sælgende bleer leveret hver måned med Favoritkassen. Du kan også vælge Byg-selv-kassen, hvor du sammensætter din egen kasse - vælg frit mellem alle ble-mærker og suppler med lækre produkter fra vores shop.

Favoritkasse

Fra 400 DKK

pr/mdr

Kan opsiges når som helst til udgangen af en måned.

  • 1 mdrs. forbrug af bleer
  • 1 mdrs. forbrug af vådservietter/skumvaskeklude

Byg-selv kasse

Fra 130 DKK

pr/mdr

Kan opsiges når som helst til udgangen af en måned.

  • Bleer efter behov
  • Tilvalg af produkter

Hvad nu hvis mit barn skifter blestørrelse?

Hvis dit barn skifter blestørrelse kan du nemt ændre dette ved at gå ind under “Min Konto”

Vi går op I kvalitet & miljø

Vi tilbyder produkter af god kvalitet, samtidig med at der er fokus på økologi og miljø.

Ble-abonnement

Som travl småbørnsfamilie er der mange ting, der skal huskes og findes tid til. Én af dem er indkøbet af bleer – en af de fornødenheder, man absolut ikke har lyst til at løbe tør for. Med bleer på abonnement kan du stryge netop denne opgave fra listen og være sikker på altid at have bleer på lager. 

Bleer på abonnement – en kærkommen hjælp til børnefamilien

Har du et eller flere små børn, kender du det uden tvivl. Du står ved puslebordet, rækker ud efter en ny ble og kan konstatere, at det er den uigenkaldeligt sidste i pakken. Det betyder, at der ikke er nogen vej udenom – der skal købes nye bleer, og det skal helst ske i en fart.

Når du modtager vores bleer på abonnement, er det et scenarie, du aldrig skal bekymre dig. Du får nemlig leveret dine bleer lige til døren med et passende interval, så du aldrig kommer til at løbe tør. Derudover er der selvfølgelig det bekvemme i, at du ikke skal bakse bleerne hjem sammen med de øvrige dagligvarer; de fylder jo som bekendt godt i indkøbsposen.

Få Libero eller et af vores andre brands på abonnement

Libero er et af de helt store brands på markedet, når vi taler om bleer. De sidder godt og behageligt på de fleste børn, og der sker sjældent uheld. Derfor finder du også et stort udvalg af Libero på abonnement hos os. Vi har dog også andre kvalitetsbrands som f.eks. Bambo Nature, der producerer bleer, som er både FSC-mærket, svanemærket og dermatologisk testet. Det betyder, at der er taget helt særlige hensyn til både de små børns sarte hud og miljøet i fremstillingen af bleerne.

Få alt det nødvendige med i dit ble-abonnement

For at gøre hverdagen endnu lettere for dig har vi også inkluderet muligheden for at bestille andre varer med i vores abonnement på bleer. Vælger du Favoritkassen, får du f.eks. både en måneds forbrug af bleer, vådservietter og skumklude. Med Byg selv-kassen kan du tilvælge lige nøjagtig de produkter, du har brug for – og det begrænser sig ikke til plejeprodukter, der bruges ved puslebordet. Vi har også et stort udvalg af legetøj til baby, produkter til mor, modermælkserstatning, tøj og meget mere. Du kan selv sammensætte din kasse fra levering til levering og få lige præcis det bragt til døren, som du har brug for.