Betal med MobilePay 

Fri fragt ved køb for kr. 500,-

Gaveindpakning

 

Årets bedste julegaveideer til børn 2022

Julen står for døren og det betyder, at julegaveræset nærmer sig med hastige skrift. Har du besluttet dig for, hvad du skal overraske dit barn med under juletræet i år, eller er du stadig i tvivl?

Nedenfor har vi samlet en masse spændende og populære julegaveideer til børn i alle aldre 2022 samt inspiration til gaver, som du som forældre selv kan få glæde af.

Er du på udkig efter gaver til pakkekalenderen, så se også vores liste med 24 gaveidder til pakkekalenderen dit barn vil elske

Du kan printe en hyggelig ønskeliste som du og børnene kan udfylde, her

 

Børn 0 – 5 mdr.

Blød bog med farver

Bogen har bløde sider og indbygget pibelyd. Den indeholder spejl, hjørner at bide i, og forskellige strukturer for den lille at udforske – 149,95 kr.

Lamaze dreje- og lejetæppe

Lamaze dreje- og legetæppe er meget velegnet til at træne babyens ryg- og nakkemuskler. Babyen ligger på maven og kan dreje rundt og udforske alle de spændende ting på tæppet. Tæppet kan også anvendes uden drejesoklen, så babyen kan sidde eller ligge direkte på tæppet. – 549,95 kr.

Jerry giraf bidedyr naturgummi

Med et unikt og patenteret design indeholder dette bidedyr en squeaker i en hermetisk lukket form, der holder fugt ude og dermed forhindre mug. Lavet af 100 % naturgummi fra bæredygtige gummitræer – 119,96 kr.

Bidedyret er blødt mod gummerne og giraffens hals er nem at holde om selv for de små babyhænder

Diinglisar nusseklud kanin

Denne bløde nusseklud er formet som en sød kanin. Den har et sødt hoved med lange ører og bløde arme. Den er perfekt til små børn, da den er blød og holdt i rolige farver. Nussekluden er en god følgesvend til små børn. Barnet vil elske af bruge den som tryghed ved sovetid – 178,95 kr.

Vælg mellem kanin eller elefant og brun, hvid, grå eller blå

Fixoni heldragt hush uld

Hush ulddragt fra Fixoni er lave af det blødeste hush uld med de sødeste øre på hætten. Heldragten har hurtig lukning og kan foldes ved både hænder og fødder, så de også er dækket til. Dragten er certificeret STANDARD 100 by OEKO-TEX – 499,95 kr.

Vælg mellem farverne brun, mørkegrå eller Rose

 

 

Børn 6+ mdr.

Vtech blød sansebold med musik

Denne smarte bold til baby spiller musik og siger lyde, når den bliver rullet, skubbet eller rystet. Den har billede af numre og dur, så barnet kan lære at genkende disse. Den bløde tekstur gør den indbydende for barnet at røre ved – 199,95 kr.

En Fant heldragt fleece lyserød

Heldragten fra En Fant med mange forskellige praktiske funktioner. Heldragten er lyserød, blød og varm. Den lukkes med en lyslås (med beskyttelse for kinden). Den har elastik ved ryggen, håndled og ankler. Den har aftagelig hætte med knapper – 249,95 kr.

Den er lavet af genbrugelig fleece materiale

Vælg mellem lyserød og mørkegrå

Vtech baby aktivitetshjul med musik

Dette aktivitetshjul er perfekt legetøj til de helt små børn, der elsker musik og sjove farver og som elsker at være nysgerrige og udforske. Hjulet har 3 forskellige dyr – en frø, en bjørn og en fugl, der alle siger forskellige lyde, når man trykker på dem – 169,95 kr.

Fantastisk til at stimulere dit barns sanser med raslende lyde, farver og funktioner fra hjulet.

Jerry’s Class aktivitets legetøjsklaver, løve

20 sjove sange og toner, 7 forskellige lærerige aktiviteter med lys og musik – 199,95 kr.

Babydyne – kapok

Lækker baby-dyne med fyld af 100% kapok, som er med til at skabe et sundt og allergifrit sovemiljø for din baby. Yderstoffet på dynen er produceret i 100% økologisk bomuld. Dynens fyld, kapokken, er fugttransporterende og dermed kan hverken støvmider, bakterier eller svampesporer leve og formere sig i kapokken – 449,95 kr.

Du kan også bestille en tilhørende babyhovedpude 

Fischer price puttekasse – babys første klodser

Med Fisher-price klodserne er der klar til masser af leg. De små bliver holdt godt beskæftiget, når det kommer til at stable klodserne og prøve at putte dem i de rigtige huller, hvor klodserne hører til, som vil udfordre barnets finmotorik og koordination – 199,95 kr.

Den legesyge hvalp – sjov med lyd

Den legesyge hvalp vil overraske vennerne med en ny leg. Tryk på lydknappen og hør hvalpen sige >Vov! Vov! Sjov med lyd er en serie papbøger med lydknap. Barnet kan trykke på den store lydknap, mens den hyggelige historie bliver læst højt – 79,95 kr.

Bogen udkommer i mange spændende historier, som du kan finde i webshoppen

 

 

Børn 1+ år

Lammeskindssutter - En Fant

En fant lammeskindsfutter har lækkert og blødt uldfoer indvendigt. Åbnes med kratig velcro på ydersiden af foden, så den kan blive holdt på plads og varme foden. Futterne er af ruskind og har ydre synninger, som giver et lækkert look – 359,95 kr.

Vælg ml. farverne – navy, lyserød, brun eller pink.

Vtech Baby tal og lær hundehvalp

Introducer dit barn til sprog med denne vtech baby tal og lær hvalp. Den er specialdesignet til at motivere den sproglige udvikling. Perfekt til både små drenge og piger! Den bevæger sit hoved og vipper med ørerne, når hun lytter til barnet tale, og hun taler tilbage med en fjollet og legesyg stemme – 549,95 kr.

Puttekasse – Vilac

Puttekasse i lyst træ med snøre, så barnet både kan putte formene ind i de rigtige huller, men også igennem snorene. 4 farverige former med effekter: kaleidoskop, maracas, stjerne og trekant med lyd – 249,95 kr.

Jerry’s class pop up junglevenner music/lys

Jerry’s Classe Pop up junglevener med dyrelyde, musik og lys er en klassiker for de små. Junglevennerne popper op, når der drejes, skubes eller trykkes på knapperne, og du kan høre dyrelyde- og samtidig er der musik og lys – 199,95 kr.

Hammerkugle Xylofon, træ

Flot hammerkugle bane med xylofon og 3 kugler i forskellig farver - her får du to i ét. Når en kugle hammers igennem, triller den ned over xylofonen som giver en lille sød musik lyd som belønning. Hammerkugle banen er af træ, og tangenterne i metal, og hvor du kan trække xylofonen ud af kassen og spille og skubbe den tilbage på plads igen i kassen. 

Det er sjov og motorisk legetøj som de små børn elsker at lege igen og igen. Den har søde musik motiver på siden med naturtræ og enderne er i en flot art-deco grøn nuance – 248,95 kr.

 

Børn 2+ år

Freddies aktivitetsbus

Freddies aktivitetsbus er en sand læremester, når det handler om styrke dit barns fingerfærdigheder. Aktivitetsbussen er fuld af sjove overraskelser og indeholder et spejl + en masse flapper og overflader at løfte og udforske. Freddie er super til at holde ro på bagsædet eller til at tage med på besøg og ture – 249,95 kr.

Hape puslespil – udrykningskøretøjer

Sødt knop puslespil fra Hape med en masse seje udrykningskøretøjer, som de små elsker. 

Et sjovt puslespil, hvor motorikken øves, ved at skulle lægge de rigtige brikker på de rigtige pladser, samtidig med der er masser af farver og maskiner på man kan øve sig på at lære og lydene på alle de forskellige udrykningskøretøjer – 78,95 kr.

Dobbelt regnbue stabeltårn

Træn dit barns finmotorik ved at samle disse fine stabeltårne af træ, som består af forskellige ringe, der kan sættes sammen på diverse måder.

Ringene har forskellige farver, former og størrelser, så der kan skabes mange sjove typer tårne - det er kun fantasien der sætter grænser – 149 kr.

Baby Born barnevogn

Barnevogn i klassisk design med justerbart greb, maksimumhøjden er 74 cm. Barnevognen har en justerbar kaleche, aftageligt barnevognsomslag samt smart opbevaring under sædet, så alle dukkens tilbehør kan komme med på farten. Når legen er slut, kan barnevognen nemt foldes sammen, så den kan opbevares uden problemer – 498,95 kr.

Egnet til dukker på op til 50 cm.

Byggeklodser i spand – vilac

54 byggeklodser malet i naaturlige douce farver. Byg flotte huse, tårne og store bygninger. Kun fantasien sætter grænser – 269,95 kr.

LEGO Duplo luksuskasse med klodser

Sæt gang i fantasien med 85 farverige klodser, der omfatter sjove elementer, f.eks. et vindue og klodser med tallene 1-2-3. Med et så alsidigt legetøj får børn aldrig lyst til at stoppe med at lege og lære. Med uendelige, fysiske, kreative muligheder er de udviklingsmæssige fordele enorme – 448,16 kr.

 

Børn 3+ år

Sylvain families – trehjulede cykler og legesæt

Sylvanian families kan fås i utallige dyrefamilier og dukkehuse samt tilbehør. Dette sæt med cykler og legesæt giver masser af aktivitet til de små familiemedlemmer. Malthe Morgenkanin og Lucas Valnøddeegerne er bedste venner og elsker at cykle en tur på deres cykler sammen. Når de kører igennem Sylvanian Village hilser de på alle deres venner og indbyggerne de møder på deres vej – 198,95 kr.

Barbie Ambulance

Barbie kommer kørende med hendes flotte Lægeklinik. Du kan trykke på knappen og høre sirenen gå igang. Når Barbie er nået frem til ulykken, kan ambulancen hurtigt laves om til en læge klinik, så Barbie hurtigt kan komme til at tilse og undersøge hendes patienter. Er der mere end én patient, kan disse tage plads i venteværelset i den gule sofa - 683,95 kr.

Baby Born med søde hest

Den søde lille hest ved helt nøjagtigt, hvad der skal ske, og vrinsker begejstret, når der bliver trykket på dens højre øre. Ved tryk på venstre øre sætter hesten sig i bevægelse. Når den løber, kan man høre lyden af klakkende hove og glade hestelyde. Et nyt tryk på dens venstre øre får den til at stoppe rideturen – 399,95 kr.

 

 

Børn 4+ år

Vildkatten Paw Patrol

Vildkatten vil gøre det muligt for spillere at forbedre reflekser og synets skarphed ved hjælp af observation. Flere og originale spillesystemer. Lærerige og spændende konkurrencer – 249,95 kr.

 

LEGO – T. rex på dinosauerflugt

Dette LEGO® Jurassic World sæt med 140 elementer er nemt at bygge og ombygge efter dinosaurens flugt, og det vil være en sjov gave til fødselsdag, jul eller som overraskelse til små børn. Timevis af sjov for hele familien – Dette startsæt er skræddersyet til små børns koncentrationsevne, så de kan nyde at bygge på egen hånd eller med hjælp fra en forælder eller ældre søskende – 448,95 kr.

 

Til mor

Pusletaske – Cam Cam Copenhagen

Praktisk quiltet pusletaske i klassisk og minimalistisk design.
Pusletasken er coated både indeni og udenpå, hvilket gør den holdbar, samt vand- og smudsafvisende. Tasken er i 100% økologisk bomuldstwill med kraftige skulderremme og en længere justerbar rem, som gør den ideel til at hænge på barnevognen. Den kan derfor også bruges som almindelig taske eller som weekendtaske.

Philips Avent Baby monitor Digital babyalarm med video

Philips Avent SCD841 babyalarm gør det muligt at opretholde en sikker og privat forbindelse til dit barn til enhver tid. Hør dit barn i perfekt lydkvalitet, og se dit barn i krystalklare billeder (3,5" LCD), uanset om det er dag eller nat – 1.699,95 kr.

Puslepude – Cam Cam Copenhagen

Smart puslehynde med høje kanter og en behagelig form, der giver god support til din baby. Hynden er lavet af koldpresset skum, og betrækket kan nemt tages af og vaskes.
Betrækket har en praktisk coating, som gør det smuds og vandafvisende.
Skumhynden er betrukket med et blødt inder betræk, som gør det nemmere at få betrækket af og på efter vask - 448,95 kr.

Vælg mellem flere forskellige varianter

Avent elektrisk brystpumpe

Gå ind i en ny æra med en perfekt balance mellem sugning og brystvortestimulering inspireret af den naturlige måde, som babyer drikker på. Den elektriske Philips AVENT-brystpumpe lader mælken flyde optimalt og tilpasser sig blidt til størrelsen og formen af din brystvorte – 1.098,95 kr.

Ammepude - Fossflakes

Fossflakes Superior ammepude giver den helt optimale støtte under amningen.
Puden er allergivenlig, kan vaskes, og bevarer sin form – 445,95 kr.

 

 

 

Se også...