Regler og vilkår for Babykasse

Disse regler gælder for brug af Babykasses hjemmeside - Læs reglerne omhyggeligt.

Du accepterer, at alle oplysninger gemmes og benyttes af Babykassen.dk ApS, Meterbuen 33 (port 7), 2740 Skovlunde. Du acceptere samtidig at du bliver medlem af Libero Klubben og vil modtage en velkomst mail fra dem inden for 14 dage. Du kan få tilsendt tilbud og information via brev, e-mail, SMS, MMS og lign. mobile tjenester om graviditet, fødsler og børn, og andre vigtige nyheder og gaver, du kan have glæde af, herunder også af Babykasse og deres godkendte samarbejdspartneres produkter. Prøvepakken er gratis, og du kan når som helst sende en e-mail til info@babykasse.dk for at ændre eller annullere marketingkommunikation fra Babykasse. 

Der kan kun være en startpakke/prøvepakke pr. hustand, og du skal være bosiddende i Danmark.

Når du anvender Babykasses hjemmeside og/eller tilmelder dig Babykasses gratos startpakke accepterer du disse regler og vores politik for beskyttelse af personlige oplysninger. Disse regler kan blive ændret. Vi anbefaler, at du læser reglerne med jævne mellemrum.

Konkurrencer og kampagner
Oplysninger om priser og om, hvordan du deltager i aktuelle konkurrencer og lodtrækninger på Babykasse.dk, indgår i disse regler.
Oplysninger om aktuelle konkurrencer og kampagner (inklusive oplysninger om priser, deltagelse og lodtrækninger) på babykasse.dk indgår i de individuelle vilkår for hver konkurrence eller kampagne.

Links
Vi har ret til at linke til andre hjemmesider, og vi bestræber os på kun at linke til hjemmesider, som deler vores værdigrundlag. Vi påtager os dog ikke noget ansvar for andre hjemmesiders bestemmelser vedrørende indhold og samling af oplysninger. Hvis du besøger en anden hjemmeside, bør du læse den pågældende hjemmesides politik for beskyttelse af personlige oplysninger og andre bestemmelser.

Materiale, som bliver vist på Babykasse.dk
Det er ikke sikkert, at Babykasse bekræfter, støtter, godkender, opmuntrer eller giver sit samtykke til kommentarer, holdninger, materiale eller påstande, som stilles til rådighed af brugere af Babykasses forum eller andre diskussions- eller spørgesider på Babykasse.dk. Du bør derfor ikke forlade dig på disse meninger og råd eller andre lignende oplysninger.

På Babykasse.dk findes materiale, der er beskyttet af ophavsretten, varemærker og andre beskyttede oplysninger, og alt indhold på Babykasses hjemmeside er i sin helhed beskyttet af ophavsretten. Materiale på Babykasse.dk eller materiale, som du henter, må kun anvendes af dig personligt.

Hvis du er under 18, må du kun anvende Babykasse.dk under en forælder eller værges opsyn. Babykasse.dk og tilknyttede hjemmesider forbeholder sig retten til frit at vælge ikke at stille tjenester til rådighed, lukke kontoer, slette eller redigere indhold samt foretage afbestillinger.