Betal med MobilePay 

Fri fragt ved køb for kr. 500,-

Gaveindpakning

 

Bestil en gratis prøvepakke

Bestil en gratis prøvepakke

Det er en stor ting at blive forælder, og der er nok at se til med den lille. Heriblandt nye vaner, familieforøgelsen og nye og uforudsete spørgsmål der dukker op. 

Vi hos Babykasse vil gerne hjælpe dig lidt på vej i starten og derfor kan i her bestille en gratis prøvepakke med Libero bleer. Pakken indeholder 14 stk bleer fordelt i str. 1 og 2. 

Den gratis prøvepakke er for alle kommende og nybagte forældre.

SÅDAN GØR DU: 

Følg vejledning her på siden for at bestille din prøvepakke med bleer fra Libero
Du vil herefter modtage din prøvepakker med bleer. 

Bestil her
 
Bestiller du denne prøvepakke via babykasse.dk samtykker du også til medlemskab i Libero klubben. Der kan gå op til 14 dage før du modtager en mail fra Libero.

Levering kr. 39,-

Bestil en gratis prøvepakke

Få en god start med en gratis babypakke

Der er meget at tage stilling til som kommende eller nybagte forældre. Ud over at skulle forholde sig til en familieforøgelse, er der mange ting, I skal ud at købe fra uge til uge og måned til måned. Fra plejeprodukter til modermælkserstatning er valgene mange, og det kan hurtigt blive overvældende.

Hos Babykasse.dk vil vi gerne give jer og den lille en god start. Med vores gratis baby startpakke får I derfor tilsendt jeres første pakke bleer gratis – på den måde er der én ting mindre at tænke på.

Hvad indeholder en baby startpakke fra Babykasse?

Med en baby startpakke fra Babykasse.dk får du en gratis pakke Libero-bleer. Libero har gennem mange år været en sikker favorit, da deres bleer sikrer komfort og kvalitet. Det eneste, du skal gøre for at få tilsendt babypakken, er at oplyse navn og adresse.

Siden 2009 har Libero Newborn været Svanemærket. I 2010 blev en stor del af Liberos produktserier svanemærket. I dag bærer samtlige Libero-produkter nu Svanemærket. Det betyder bl.a. at de er uparfumeret. 

Vil du vide mere om vores udvalg af bleer og om, hvad de enkelte mærker tilbyder, kan du se vores bleer her.

Har babypakken hjulpet? Få et månedligt abonnement på babysager hos Babykasse.dk

Når du bestiller en gratis babypakke hos os, finder du hurtigt ud af, hvor dejlig nemt det er at få tilsendt de ting, som babyen behøver. Det kan du fortsætte med at gøre med vores abonnementsordning.

Hos Babykasse.dk tilbyder vi to forskelligekasser: favoritkassen og byg-selv-kassen. Begge kasser kører over abonnementsordning, så du kan få sendt alt det, du har brug for til dig og din baby, lige til døren.

Vælger du favoritkassen, får du én måneds forbrug af bleer og vaskeklude/vådservietter. Med byg-selv-kassen får du bleer efter behov. Samtidig kan du vælge netop det tilbehør, du og din baby har brug for.

En anden ting, vi tilbyder, som kan være til stor hjælp, er produkter dedikeret til mor. Her er alt fra lækre cremer til ammeindlæg i bomuld og bind. På den måde kan man som mor forkæle sig selv, mens man bestiller ting til babyen.

Regler og vilkår for Babykasse


Disse regler gælder for brug af Babykasses hjemmeside - Læs reglerne omhyggeligt.

Du accepterer, at alle oplysninger gemmes og benyttes af Babykassen.dk ApS, Meterbuen 33 (port 7), 2740 Skovlunde. Du acceptere samtidig at du bliver medlem af Libero Klubben og vil modtage en velkomst mail fra dem inden for 14 dage. Du kan få tilsendt tilbud og information via brev, e-mail, SMS, MMS og lign. mobile tjenester om graviditet, fødsler og børn, og andre vigtige nyheder og gaver, du kan have glæde af, herunder også af Babykasse og deres godkendte samarbejdspartneres produkter. Prøvepakken er gratis, og du kan når som helst sende en e-mail til info@babykasse.dk for at ændre eller annullere marketingkommunikation fra Babykasse. 

Der kan kun være en startpakke/prøvepakke pr. hustand, og du skal være bosiddende i Danmark.

Når du anvender Babykasses hjemmeside og/eller tilmelder dig Babykasses gratos startpakke accepterer du disse regler og vores politik for beskyttelse af personlige oplysninger. Disse regler kan blive ændret. Vi anbefaler, at du læser reglerne med jævne mellemrum.

Konkurrencer og kampagner
Oplysninger om priser og om, hvordan du deltager i aktuelle konkurrencer og lodtrækninger på Babykasse.dk, indgår i disse regler.
Oplysninger om aktuelle konkurrencer og kampagner (inklusive oplysninger om priser, deltagelse og lodtrækninger) på babykasse.dk indgår i de individuelle vilkår for hver konkurrence eller kampagne.

Links
Vi har ret til at linke til andre hjemmesider, og vi bestræber os på kun at linke til hjemmesider, som deler vores værdigrundlag. Vi påtager os dog ikke noget ansvar for andre hjemmesiders bestemmelser vedrørende indhold og samling af oplysninger. Hvis du besøger en anden hjemmeside, bør du læse den pågældende hjemmesides politik for beskyttelse af personlige oplysninger og andre bestemmelser.

Materiale, som bliver vist på Babykasse.dk
Det er ikke sikkert, at Babykasse bekræfter, støtter, godkender, opmuntrer eller giver sit samtykke til kommentarer, holdninger, materiale eller påstande, som stilles til rådighed af brugere af Babykasses forum eller andre diskussions- eller spørgesider på Babykasse.dk. Du bør derfor ikke forlade dig på disse meninger og råd eller andre lignende oplysninger.

På Babykasse.dk findes materiale, der er beskyttet af ophavsretten, varemærker og andre beskyttede oplysninger, og alt indhold på Babykasses hjemmeside er i sin helhed beskyttet af ophavsretten. Materiale på Babykasse.dk eller materiale, som du henter, må kun anvendes af dig personligt.

Hvis du er under 18, må du kun anvende Babykasse.dk under en forælder eller værges opsyn. Babykasse.dk og tilknyttede hjemmesider forbeholder sig retten til frit at vælge ikke at stille tjenester til rådighed, lukke kontoer, slette eller redigere indhold samt foretage afbestillinger.