Cookie- og privatlivspolitik

1. Ejeroplysninger

Denne politik gælder for:

Babykassen.dk ApS
Lyskær 13B
2730 Herlev
CVR nr. 38170775
+45 70 60 55 85
info@babykasse.dk

 

2. Introduktion

Denne politik omhandler cookies og persondata, som opsamles og behandles via vores website, nyhedsbreve, tilfredshedsmålinger, konkurrencer, spørgeskemaer, analyseprogrammer og andre tilsvarende systemer, der anvendes til betjening og kommunikation med kunder og andre personer, der er i kontakt med Babykassen.dk ApS.

 

3. Cookies

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning herunder) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

 

Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside

Ved hjælp af cookies registrerer vi information om, hvordan brugerne anvender vores hjemmeside. Vi bruger informationen til løbende at give besøgende den bedst mulige brugeroplevelse.

Cookies indeholder oplysninger om din færden på internettet

Cookies er små tekstfiler, der lagres i din browser. Cookies bruges til at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Cookies anvendes til forskellige formål og kan klassificeres som enten 1. part eller 3. part afhængigt af, om de sættes via en tredjepartsservice fra et separat domæne eller sættes internt af en service på samme domæne som websitet.

Vores cookies kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer.

Cookies på babykasse.dk

På vores website anvender vi cookies til teknisk funktionalitet samt trafikmåling og brugermåling. Disse hjælper os med at analysere, hvordan brugere anvender hjemmesiden. Vi gør brug af disse oplysninger til at evaluere din brug af hjemmesiden, til at indsamle rapporter om aktivitet på hjemmesiderne til operatører af hjemmesiden og til at yde andre serviceydelser med relation til hjemmesideaktivitet og Internetbrug. Vi vil også overføre disse oplysninger til tredjeparter, hvor dette er påkrævet ved lov, eller hvor sådanne tredjeparter behandler oplysningerne på vegne af Babykassen.dk ApS.

babykasse.dk anvender vi følgende cookies:

Cookies vedr. statistik

Navn

Anvendelse

Levetid

_ga

Registrerer et unikt Google Analytics ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.

2 år fra det tidspunkt, hvor du besøger hjemmesiden

_gat

Anvendes af Google Analytics til at nedjustere hastigheden på antallet af forespørgsler til serveren.

1 minut fra det tidspunkt, hvor du besøger hjemmesiden

_gid

Registrerer et unikt Google Analytics ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.

1 dag fra det tidspunkt, hvor du besøger hjemmesiden

 

Cookies vedr. brugeroplevelse

Navn

Anvendelse

Levetid

agreed_cookies

Sættes når den besøgende har accepteret cookies til at forhindre cookie-popup’en i at blive vist igen.

3 måneder fra det tidspunkt, hvor du besøger hjemmesiden

has_js

Bliver sat for at kunne sikre en alternativ løsning til brugere der ikke benytter javascript.

Når browseren lukkes

babybox_cart_upsell

Visning af pop-up med tilkøbsprodukter i indkøbskurven.

Når browseren lukkes

babybox_push_additional

Visning af besked med tilkøbsprodukter ved oprettelse af en babykasse.

Når browseren lukkes

babybox_popup_banners

Visning af pop-up banners på hjemmesiden.

7 dage fra det tidspunkt, hvor du besøger hjemmesiden

 

Tredjeparts cookies

Navn

Anvendelse

Levetid

_fbp

Anvendes af Facebook til at levere forskellige reklame-tjenester, herunder realtids-bud fra tredjeparts-annoncører.

3 måneder fra det tidspunkt, hvor du besøger hjemmesiden

TawkConnectionTime

Anvendes af tawk.to, så de kan linke chatsamtaler sammen for at yde en bedre service.

Når browseren lukkes

__tawkuuid

Anvendes af tawk.to, så de kan linke chatsamtaler sammen for at yde en bedre service.

15 måneder fra det tidspunkt, hvor du besøger hjemmesiden første gang

 

Du bestemmer selv, om du vil tillade cookies

Via menuen i din browser kan du kontrollere hvilke typer af cookies, der må lagres på din computer. Vær opmærksom på, at det kan gå ud over funktionaliteten på vores og andres hjemmesider, hvis du ikke tillader cookies.

Nedenfor kan du se, hvordan du indstiller cookies i forskellige browsere. Vær opmærksom på, at du kan få problemer med at visse funktioner på hjemmesiden, hvis du ikke tillader cookies.

Internet Explorer (eksternt link)

Firefox (eksternt link)

Safari (eksternt link)

Google Chrome (eksternt link)

Du kan slette cookies

Du kan slette cookies via menuen i din browser. Vær opmærksom på, at de bliver oprettet igen, næste gang du besøger vores eller andres websites, medmindre du har ændret dine indstillinger for cookies.

Nedenfor kan du se, hvordan du sletter cookies i forskellige browsere.

Internet Explorer (eksternt link)

Firefox (eksternt link)

Safari (eksternt link)

Google Chrome (eksternt link)

 

4. Remarketing

Når du besøger vores hjemmeside, bruger vi analyseredskaber fra Google og Facebook til at lave interne markedsanalyser, og du kan i nogen grad opleve, at du efter et besøg på vores hjemmeside, vil modtage annoncer fra os på Google og Facebooks platforme.

 

5. Personoplysninger

1. GENERELT

1.1
Babykasse er en internetbaseret abonnementstjeneste, der sender dig (herefter benævnt enten ”du/dig” eller ”Brugeren”) månedlige kasser med bleer, samt tilbehør og babyprodukter til din dør hver måned. Servicen og produkterne leveres af babykassen.dk ApS, CVR-nr. 38170775  (herefter benævnt ”Babykasse” eller ”vi”). Nærværende privatlivspolitik forklarer babykasses praksis vedrørende indsamling, brug og videregivelse af bestemte oplysninger, herunder dine personoplysninger, når vi stiller servicen til din rådighed. Formålet med privatlivspolitikken er, at informere dig om vores behandling af dine personoplysninger og sikre dig, at dine personoplysninger behandles med respekt og i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning, når du benytter vores service.

1.2
Du kan altid føle dig tryg, når du deler dine personoplysninger med Babykasse. Babykasse har truffet de nødvendige tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger, som er nødvendige, for at sikre, at dine personoplysninger er beskyttet mod uautoriseret adgang, brug, ændring og sletning.

 

2. DATAANSVARLIG FOR PERSONOPLYSNINGER

Babykassen.dk ApS er dataansvarlige for behandlingen af dine personoplysninger, der håndteres af Babykasse. Oplysninger om, hvordan du kan kontakte os, findes under pkt. 12.

 

3. HVORNÅR INDSAMLER Babykasse PERSONOPLYSNINGER?

3.1
Babykasse indsamler personoplysninger om dig, når:

  • Du opretter en konto hos Babykasse og benytter servicen
  • Du bestiller en tillægsydelse eller et tillægsprodukt fra Babykasse
  • Du tilmelder dig som abonnent på Babykasses nyhedsbrev
  • Du sender en fejlmelding eller kontakter Babykasses kundeservice i anden anledning
  • Du linker servicen til din Facebook-konto eller en tilsvarende tredjepartstjeneste, som selvstændigt behandler personoplysninger
  • Du svarer på en undersøgelse, herunder bl.a. kundetilfredshedsundersøgelser eller markedsanalyser, eller du besvarer henvendelser fra Babykasse
  • Der i øvrigt er brug for at styre kundeforholdet mellem dig og Babykasse

3.2
Babykasse indsamler endvidere oplysninger gennem vores egne eller tredjeparters cookies og lignende sporingsteknologier, som kan spore dine aktiviteter og valg, dvs. når du bruger servicen eller besøger vores hjemmeside.

 

4. HVILKE PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER Babykasse?

4.1
Babykasse indsamler bl.a. følgende personoplysninger:

  • Navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, fødselsdato og andre almene personoplysninger
  • Kreditkortoplysninger (ved køb af ydelser)
  • Demografiske oplysninger
  • Købshistorik
  • Brugshistorik, herunder brugeradfærd, visninger og tekniske data (eks. IP-adresse)

4.2
Hvis du vælger at linke servicen til Facebook eller en tilsvarende tredjepartstjeneste, som styrer personoplysninger, er Babykasse berettiget til at indsamle og bearbejde de oplysninger, du giver Facebook eller en anden tilsvarende tredjepart tilladelse til at dele med Babykasse.

4.3
Desuden kan Babykasse indsamle og bearbejde de oplysninger, du lægger ud i offentlige fora på Babykasses hjemmeside eller giver til Babykasse, når du bruger Babykasses hjemmeside, Babykasses hjemmesider på tredjepartsplatforme som f.eks. sociale netværkssider, eller når du linker din profil på en tredjeparts websted eller platform til din personlige konto.

4.4
Babykasse kan også indsamle og behandle bestemte oplysninger vedrørende din valgte betalingsmåde. De personoplysninger, Babykasse indsamler i denne forbindelse, skal bruges til at kontrollere, at du har adgang til servicen, og til at identificere din betalingsmåde. Da Babykasse samarbejder med tredjepartsudbydere af betalingstjenester, som opererer uafhængigt af andre i systemer, der er helt adskilt fra Babykasse, vil Babykasse imidlertid ikke opbevare eller indsamle fuldstændige betalingsoplysninger, f.eks. kreditkortnumre.

 

5. HVOR LÆNGE GEMMES OPLYSNINGERNE?
Babykasse gemmer kun dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt af hensyn til formålet med behandlingen. Det betyder, at personoplysninger, der indsamles og behandles til markedsføringsformål, opbevares, så længe du har en konto, og slettes 12 måneder, efter at dit abonnement er ophørt, medmindre du har givet Babykasse dit udtrykkelige samtykke til at fortsætte behandlingen af sådanne oplysninger. For at overvåge brugen af gavekort og Gratis Prøveperioder opbevarer vi de stamdata, du har givet ved tilmeldingen (dit navn og/eller brugernavn, e-mailadresse og/eller telefonnummer og betalingsoplysninger), i en periode på 24 måneder regnet fra det tidspunkt, hvor dit abonnement, din brug af et gavekort eller en gratis prøveperiode er ophørt. I samme periode vil vi desuden gemme dine personlige oplysninger fra Babykasses system, for at gøre det nemmere for dig at vende tilbage som abonnent. Babykasse er berettiget til at opbevare data i længere tid, hvis dette er påkrævet ved lov, eller hvis der er behov for at varetage babykasses retlige interesser, f.eks. ved verserende retssager.

 

6. HVORFOR BEHANDLER Babykasse OPLYSNINGER OM DIG?

6.1
Der er flere grunde til, at Babykasse behandler dine personoplysninger. Babykasse behandler først og fremmest dine personoplysninger for at kunne levere, styre, udvikle og tilpasse servicen og dens funktioner, for at styre kundeforholdet med dig og for at opfylde sikkerhedskravene og andre lovmæssige krav. Dine personoplysninger kan også indgå i markeds- og kundeanalyser, markedsundersøgelser, statistik, virksomhedsovervågning samt forretnings- og metodeudvikling for Babykasse. Dette kan f.eks. inkludere behandling af personoplysninger med det formål at skabe kundegrupper på tredjeparts platforme.

6.2
Desuden behandler Babykasse dine personoplysninger for at kunne levere bedre og mere personlige tilbud og tjenesteydelser. Personoplysninger kan f.eks. behandles, forbindes, segmenteres og analyseres med henblik på, ved hjælp af målrettet markedsføring, at fremsende oplysninger, tilbud eller anbefalinger vedrørende Babykasses eller dennes partneres produkter og ydelser, som er tilpasset dine præferencer og behov eller din adfærd og livsstil. Babykasse er endvidere berettiget til at analysere og kombinere de oplysninger om dig, som Babykasse har adgang til via servicen fra dit abonnement eller andre dataregistre (f.eks. Facebook og lignende udbydere af sociale medier) til formål, der er anført i dette afsnit.

6.3
Babykasse kan endvidere dine personoplysninger med henblik på at håndhæve vores brugervilkår (f.eks. afgøre, om du er berettiget til en Gratis Prøveperiode eller kan deltage i andre tilbuds- eller markedsføringskampagner).

 

7. HVAD ER RETSGRUNDLAGET FOR BEHANDLINGEN AF DINE OPLYSNINGER?

7.1
De fleste af de personoplysninger, som Babykasse behandler, bliver behandlet, fordi dette er forudsætning for, at Babykasse kan opfylde Vilkårene, dvs. for at Babykasse er i stand til at levere og administrere servicen og dens funktioner, jf. persondataforordningens art. 6, stk. 1, litra b. Dette er bl.a. tilfældet, når Babykasse behandler dine kontaktoplysninger, f.eks. din e-mail-adresse eller dit telefonnummer, og oplysninger fra udbyderen af betalingstjenester.

7.2
Nogle af de personoplysninger, som Babykasse behandler, behandles på baggrund af en interesseafvejning, jf. persondataforordningens art. 6, stk. 1, litra f. hvilket betyder, at Babykasses interesse i at behandle oplysningerne vejer tungere end den virkning og risiko, behandlingen måtte have for din integritet. Dette er tilfældet, når Babykasse behandler dine oplysninger til markedsføringsformål, og når vi opbevarer dine oplysninger fra Babykasses system, efter at dit abonnement er ophørt.

7.3
Derudover bliver nogle oplysninger behandlet på grundlag af dit samtykke, jf. persondataforordningens art 6, stk. 1, litra a. Dette er tilfældet ved behandling af oplysninger, som babykasse får adgang til via din Facebook-konto, og ved markedsføring af Babykasses samarbejdspartneres varer og tjenesteydelser.

7.4
I det omfang behandlingen sker på grundlag af afgivet samtykke, er det frivilligt, om du ønsker at give et sådant samtykke, og du kan til enhver tid helt eller delvist tilbagekalde dit samtykke, jf. persondataforordningens art. 7, stk. 3. 

 

8. DATASIKKERHED OG DATAINTEGRITET
Det er afgørende for os, at vi behandler dine personoplysninger med en høj grad af sikkerhed, integritet og fortrolighed. Vi har etableret tekniske, administrative og fysiske sikkerhedsforanstaltninger, der er beregnet til at beskytte dine personoplysninger mod uautoriseret videregivelse, brug og ændring. Vi gennemgår løbende vores sikkerhedsprocedurer for at vurdere behovet for at indføre yderligere foranstaltninger eller foretage tekniske opgraderinger af eksisterende procedurer. Vær opmærksom på, at det på trods af vores bestræbelser er meget få sikkerhedsforanstaltninger, som er uigennemtrængelige, hvorfor vi beder dig om at kontakte os omgående, hvis du skulle bemærke mistænkelig aktivitet i servicen.

 

9. HVEM GIVER Babykasse OPLYSNINGERNE TIL?

9.1
Babykasse kan videregive dine personoplysninger til tilknyttede virksomheder, forretningspartnere og andre tredjeparter med henblik på at opfylde aftalen med dig eller opfylde aftaler med Babykasses leverandører og samarbejdspartnere.

9.2
Babykasse må også videregive personoplysninger til virksomheder, der behandler personoplysninger på vores vegne, f.eks. vores IT-leverandører, leverandører af kundeydelser og tilknyttede virksomheder. Hvis personoplysninger videregives til virksomheder, der behandler oplysninger på vegne af Babykasse, forpligter Babykasse sig til at indgå databehandleraftaler med disse parter for at opretholde et højt sikkerhedsniveau for dine personoplysninger.
Databehandlerne må ikke anvende oplysningerne til andet formål end opfyldelse af aftalen med os.

9.3
Personoplysninger kan også om nødvendigt videregives for at leve op til lovkrav eller myndighedskrav, for at varetage Babykasses retlige interesser eller for at opdage, forebygge eller være opmærksom på svindel og andre sikkerhedsmæssige eller tekniske problemer.

9.4
Dine personoplysninger kan overføres til eller opbevares i et land uden for EU/EØS. Hvis dine personoplysninger overføres til eller opbevares i et land uden for EU/EØS, vil der blive truffet særlige sikkerhedsforanstaltninger, idet vi bl.a. vil sørge for, at en sådan overførsel sker i overensstemmelse med nærværende privatlivspolitik og gældende databeskyttelseslovgivning, for eksempel ved brug af dataoverførselsaftaler, der indeholder EU’s standardkontraktbestemmelser for overførsel af data, som er godkendt af EU-Kommissionen og er tilgængelige på Kommissionens hjemmeside.

 

10. LINKS TIL EKSTERNE WEBSTEDER
Oplysninger fra Babykasse kan indeholde links til andre websteder, der ikke er kontrolleret eller ejet af Babykasse. Babykasse er ikke ansvarlig for behandlingen af personoplysninger på disse websteder. Babykasse opfordrer dig til at gennemlæse den information om behandling af personoplysninger, der er tilgængelig på det pågældende websted.

 

11. ÆNDRINGER I Babykasses PRIVATLIVSPOLITIK
Denne privatlivspolitik kan til enhver tid ændres. Hvis Babykasse foretager væsentlige ændringer i privatlivspolitikken, vil Babykasse underrette dig pr. e-mail eller gennem servicen, inden ændringerne træder i kraft. Privatlivspolitikken offentliggøres desuden på Babykasses hjemmeside. Hvis en ændring kræver dit samtykke, vil Babykasse indhente nyt samtykke fra dig.

 

12. RET TIL AT ANMODE OM OPLYSNINGER, FORETAGE RETTELSER OSV.

12.1
Du har ret til at modtage gratis information om bl.a., hvilke personoplysninger Babykasse behandler om dig, og med hvilket formål Babykasse behandler dine personoplysninger (et såkaldt registerudtræk). En sådan anmodning om et registerudtræk skal ske skriftligt og være forsynet med din underskrift.

12.2
Du har endvidere ret til at få urigtige, vildledende eller ufuldstændige oplysninger rettet, anonymiseret eller slettet. Du er også berettiget til at bede Babykasse om at begrænse behandlingen af dine personoplysninger og kan gøre indsigelse mod behandlingen af oplysningerne. Endelig kan du påberåbe dig retten til dataportabilitet, hvilket indebærer, at du har ret til at modtage egne behandlede personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format.

12.3
Bemærk, at nogle af ovennævnte rettigheder kun kan gøres gældende i visse situationer, f.eks. retten til dataportabilitet, som kun gælder, når behandlingen ske på grundlag af en aftale eller et samtykke, og når behandlingen foretages elektronisk. Hvis du har spørgsmål til, hvordan Babykasse behandler dine personoplysninger, eller hvis du ønsker at påberåbe dig en ret eller få mere at vide mere om dine rettigheder, kan du kontakte os som anført nedenfor.
E-mailadresse: info@babykasse.dk, Adresse: Att.: Babykasse, Lyskær 13B, 2730 Herlev, Danmark

12.4
Hvis du ikke ønsker, at Babykasse skal behandle dine personoplysninger med henblik på direkte markedsføring, kan du give Babykasse skriftlig meddelelse herom. I alle nyhedsbreve vil du desuden blive informeret om, at du kan fravælge at modtage yderligere nyhedsbreve.

12.5
Du har også adgang til at klage til en tilsynsmyndighed, hvis du mener, at dine personoplysninger er blevet behandlet i strid med gældende databeskyttelseslovgivning.