Brands

Kvalitet der giver smil på læben!

Libero har produceret bleer i over 50 år. Libero Touch er svanemærket og alt materiale i bleerne skal godkendes i SCA’s omfattende produktsikkerhedstest. Libero Touch er den blødeste ble, sålede at den føles så naturlig og skånsom som muligt (den er også lotionfri). Desuden  giver de super blød og sikker beskyttelse, samt utrolig behagelig pasform. 

Milk and Co. er en Australsk naturlig hudplejeserie til hele familien, udviklet og ejet af den tidligere olympiske guld vinder i svømning Michael Klim, hans kone, den tidligere topmodel og Balinesiske prinsesse, Lindy Klim, samt deres 3 børn, Rocco, Stella og Frankie. 
Milk & co. indeholder op mod 95% naturlige ingredienser, som alle er tilsat for deres unikke egenskab til sund og hydreret hud. Milk & co. er effektiv, ligetil og god for alle!

Bows by Stær laver de smukkeste og fineste sløjfer og hårpynt, som kan anvendes til enhver lejlighed. Produkter er både til babyer og større børn. 

Filibabba er et dansk designet mærke, som producere produkter / interior til babyer og børn.

De har den største kærlighed, samt respekt for miljøet og til de mennsker de arbejder med. Filibabba er GOTS certificeret.

Ellas Kitchen laver smoothies og snacks til de mindste. Deres produkter er 100% økologiske. Ellas kitchen har fokus på kun, at anvende de bedste ingredienser til de smås maver og der er et stort udvalg af varianter, smage og snacks.

Lamaze laver fantastisk aktivtetslegetøj, som hjælper og er tilpasset børns udvikling i den første tid. 

Lamazes aktivitetslegetøj har hver især forskellige farver, effekter, så som bideringe, knitrestoffer og bløde overflader.

Hevea er et dansk mærke, hvis produkter er produceret af 100% naturgummi og hvor der er fokus på miljøet. Derudover er deres fokus på, at lave produkter der er tidsløse og som er nemt anvendelige. Deres sutter er lavet af naturgummi og i et helt stykke, således at snavs og bakterier ikke sætter sig i kanter/samlinger. 

ECO by Naty bleer er det grønne alternativ i engangsbleer. Bleerne er biologisk nedbrydelig og miljøvenlig. Derudover er der vådservietter og mange andre produkter.

Natys bleer er bedre for miljøet og sundere for dit barn.  

Jack N Jill producere produkter der er sikre for børn, både når det handler om tandbørstning, men også når det handler om det materiale de putter i munden. 

Alle produkter er naturlige, økologiske og bionedbrydelige. Deres emballage er derudover genanvendelig og PBA fri. 

Oball producerer originale, sjove produkter, som er designet til at underholde de små børn, samtidig med at deres kreativitet og udvikling bliver inspireret. Oball fokuserer på at levere opfindsomme, interessante produkter, som er præget af et unikt design i flotte farver.

Olívy baby care – diaper change er et mildt og skånsomt produkt til rens, pleje og beskyttelse af huden i bleområdet og som effektivt forebygger røde babynumser. Produktet bruges som et alternativ til vådservietter og/eller skumklude.

Olívy baby care – diaper change er naturligt baseret på ekstra jomfruolivenolie fra første koldpresning og en mild kalkopløsning. Indeholder ikke parfume, aluminium, parabener eller andre konserveringsmidler.