Kvalitet, der giver smil på læben!

Vi er altid opmærksomme på kvalitet og miljø og sørger hele tiden for, at gøre det så nemt og bekvemt for vores kunder.

Milk and Co.

Milk and Co. er en Australsk naturlig hudplejeserie til hele familien. Milk & co. indeholder op mod 95% naturlige ingredienser, som alle er tilsat for deres unikke egenskab til sund og hydreret hud.

Libero

Libero har produceret bleer i over 50 år. Libero Touch er svanemærket og alt materiale i bleerne skal godkendes i SCA’s omfattende produktsikkerhedstest.

Bows by Stær

Bows by Stær laver de smukkeste og fineste sløjfer og hårpynt, som kan anvendes til enhver lejlighed. Produkter er både til babyer og større børn.

Olivy

Olívy baby care – diaper change er et mildt og skånsomt produkt til rens, pleje og beskyttelse af huden i bleområdet og som effektivt forebygger røde babynumser. Produktet bruges som et alternativ til vådservietter og/eller skumklude.

Ellas Kitchen

Ellas Kitchen laver smoothies og snacks til de mindste. Deres produkter er 100% økologiske. Ellas kitchen har fokus på kun, at anvende de bedste ingredienser til de smås maver og der er et stort udvalg af varianter, smage og snacks

Naty

ECO by Naty bleer er det grønne alternativ i engangsbleer. Bleerne er biologisk nedbrydelig og miljøvenlig. Derudover er der vådservietter og mange andre produkter.

Lamaze

Lamaze laver fantastisk aktivtetslegetøj, som hjælper og er tilpasset børns udvikling i den første tid. Lamazes aktivitetslegetøj har hver især forskellige farver, effekter, så som bideringe, knitrestoffer og bløde overflader.

Oball

Oball producerer originale, sjove produkter, som er designet til at underholde de små børn, samtidig med at deres kreativitet og udvikling bliver inspireret.

Filibabba

Filibabba er et dansk designet mærke, som producere produkter / interior til babyer og børn. De har den største kærlighed, samt respekt for miljøet og til de mennsker de arbejder med. Filibabba er GOTS certificeret.

Hevea

Hevea er et dansk mærke, hvis produkter er produceret af 100% naturgummi og hvor der er fokus på miljøet. Derudover er deres fokus på, at lave produkter der er tidsløse og som er nemt anvendelige.

Jack N Jill

Jack N Jill producere produkter der er sikre for børn, både når det handler om tandbørstning, men også når det handler om det materiale de putter i munden. Alle produkter er naturlige, økologiske og bionedbrydelige. Deres emballage er derudover genanvendelig og PBA fri.

Grøn Balance

Grøn Balance er udviklet med omtanke for omverdenen.

Little Dutch

Little Dutch har de fineste tilbehør og legetøj til babyer og børn i farverige farver og som alt sammen kan kombineres perfekt med hinanden.

Huggies

Huggies - er et mærke der laver produkter af naturlige ingredienser og fri for skadelige kemikalier.

Reer

Reer har eksisteret i mere end 90 år og har fokus på

Libresse

Libresse er et af Danmarks førende mærker inden for hygiejneprodukter.

Lille Kanin

Christiane Schaumburg-Müller har sammen med Tina Søgaard Lille Kanin, som Lille Kanin forbinder hun kærligheden for baby og det at være mor

CeLaVi
Sassy
Abena

Abena er en international produktionsvirksomhed der bl.a. producere babybleer og babyprodukter.

Semper
Arla & Me Organic

Arla & Me Organic er Arlas næringsrige serie af økologiske produkter til de mindste. Deres produkter er skabt til at give din baby en god, økologisk start på livet. 

Tampax
Smallstuff

Udvalget hos Smallstuff er utroligt stort. Uanset om der er på udkig efter noget nyt tøj til jeres lille guldklump eller det måske er på tide at give børneværelset en tiltrængt overhaling – så er det helt klart hos Smallstuff du finder de helt rigtige produkter. Med det brede udvalg på leg & interiør der passer sammen på tværs af de forskellige farvelinjer, har du hermed alle muligheder for at give børneværelset et helt nyt look i de smukkeste sarte nuancer. Så lad dig endelig inspirere og pynt op med de skønne accessories fra Smallstuff.

TeddyKompaniet

Teddykompaniet laver bløde bamser formet som forskellige dyr såsom kaniner, katte, bundegårdsdyr og safari dyr. De fås selvfølgelig også i den klassiske bamsebjørn. 

Ligesom ØnskeBørn, så har Teddykompaniet altid haft kvalitet i fokus, og derfor anvender de naturlige materialer til deres produkter, som er uden gift og brandhæmmende materialer. Er du på udkig efter søde plysdyr fra Teddykompaniet, så er du kommet til det rette sted. 

Teddykompaniet er en svensk familievirksomhed, som designer og producerer de blødeste bamser formet som dyr, rangler og sutteklude, hvilket de har næsten 30 års erfaring med. Bamserne fås i forskellige størrelser og udformninger og deres bløde pels giver med garanti barnet lyst til at nusse og kramme.

Cam Cam Copenhagen

Cam Cam Copenhagen skaber kvalitets-, tidløst- og taktilt design til børn. De tilbyder poetiske produckter som skaber rolige og harmoniske miljøer for børn. Cam Cam Copenhagen er ejet af arkitektparret Sara Giese Camre og Robert Warren Paulsen. Firmaet blev stiftet i 2012.

Celavi

CeLaVi er skabt med tanke henledt på velværd. Det skal være skønt og sjovt at være en ”rigtig spilopmager”, der lever, leger og udforsker. Skønne motiver der kan kombineres i utallige variationer.

Derma baby

Vores børn fortjener den mildeste, reneste og mest beskyttende babypleje overhovedet. Derfor er Derma Eco Baby en serie af ansvarlige og børnevenlige produkter, der blidt og effektivt plejer dit barns sarte hud, hår og hovedbund - helt uden parfume og anden tvivlsom kemi. Vi bruger så få ingredienser som muligt, nøje udvalgt efter strenge krav, for at sikre minimal risiko for allergi.

Derma Eco Baby er både økologisk certificeret af Ecocert/COSMOS*, Svanemærket, AllergyCertified og anbefalet af Asthma Allergy Nordic og minimerer derved risikoen for allergiske reaktioner og hudirritationer.  En bedre start kan du ikke give de mindste.

Ellas Kitchen

Ella's Kitchen improves children lives by developing healthy relationships with food. As the UK's number 1 baby food brand, Ella's Kitchen strives to make your little one's journey yummy + fun in the "righty" right way: ethically + sustainably!

Hape

Hapes mission er at skabe legetøj til børn, der opfordrer og inspirerer til leg, læring og udforskning af verden. Alle deres produkter er udviklet til at forbedre børns udviklingsmæssige færdigheder, og så er de miljøvenligt produceret, idet der er tænkt over energiforbruget, overfladebehandlingen og emballage mulighederne i alle produkter.

Homeyness

Homeyness er et dansk brand, der er kendte for deres sengetøj i egyptisk bomuld af meget høj kvalitet. Deres sengetøj har en utrolig stor slidstyrke samt en blød og lækker overflade, der er behagelig mod dit barns hud. Med sengetøj fra Homeyness kan dit barn sove som en drøm hver nat, og dermed kan du også selv slappe af og få en god nattesøvn.

Nestlé Naturnes

Nestlé børnemad er særligt tilpasset det lille barns smag og ernæringsbehov. og ingredienserne er nøje udvalgt iblandt de bedste råvarer. 

Nestlé Nan
Neutral

Neutral startede i Skandinavien for over 40 år siden. I takt med at følsom hud og hudallergier er blevet et voksende problem for børn og voksne, har vi arbejdet for at skabe et udvalg af milde husholdnings- og personlig plejeprodukter, der passer til hele familien.

Mam
O.B
Familiens juledagbog
Ohana Helmer

Ohana Helmer er en dansk iværksættervirksomhed med rødder i Hornbæk. De udvikler funktionelle designprodukter til småbørnsfamilier med udgangspunkt i praktiske løsninger og bæredygtighed.

Deres nyeste OhanaTæppe © er lavet af forældre til forældre, for at løse et de typiske problemer som småbørnsfamilier står overfor, og naturligvis med fokus på bæredygtighed. Tæppet er skabt efter en innovativ tilgang om at kunne pakke let og praktisk. Således fungerer tæppet både som taske, ammepude, dyne, legetæppe, aktivitetstæppe og babynest.

Pippi
Philips Avent