Kvalitet, der giver smil på læben!

Vi er altid opmærksomme på kvalitet og miljø og sørger hele tiden for, at gøre det så nemt og bekvemt for vores kunder.

Milk and Co.

Milk and Co. er en Australsk naturlig hudplejeserie til hele familien. Milk & co. indeholder op mod 95% naturlige ingredienser, som alle er tilsat for deres unikke egenskab til sund og hydreret hud.

Libero

Libero har produceret bleer i over 50 år. Libero Touch er svanemærket og alt materiale i bleerne skal godkendes i SCA’s omfattende produktsikkerhedstest.

Bows by Stær

Bows by Stær laver de smukkeste og fineste sløjfer og hårpynt, som kan anvendes til enhver lejlighed. Produkter er både til babyer og større børn.

Olivy

Olívy baby care – diaper change er et mildt og skånsomt produkt til rens, pleje og beskyttelse af huden i bleområdet og som effektivt forebygger røde babynumser. Produktet bruges som et alternativ til vådservietter og/eller skumklude.

Ellas Kitchen

Ellas Kitchen laver smoothies og snacks til de mindste. Deres produkter er 100% økologiske. Ellas kitchen har fokus på kun, at anvende de bedste ingredienser til de smås maver og der er et stort udvalg af varianter, smage og snacks

Naty

ECO by Naty bleer er det grønne alternativ i engangsbleer. Bleerne er biologisk nedbrydelig og miljøvenlig. Derudover er der vådservietter og mange andre produkter.

Lamaze

Lamaze laver fantastisk aktivtetslegetøj, som hjælper og er tilpasset børns udvikling i den første tid. Lamazes aktivitetslegetøj har hver især forskellige farver, effekter, så som bideringe, knitrestoffer og bløde overflader.

Oball

Oball producerer originale, sjove produkter, som er designet til at underholde de små børn, samtidig med at deres kreativitet og udvikling bliver inspireret.

Filibabba

Filibabba er et dansk designet mærke, som producere produkter / interior til babyer og børn. De har den største kærlighed, samt respekt for miljøet og til de mennsker de arbejder med. Filibabba er GOTS certificeret.

Hevea

Hevea er et dansk mærke, hvis produkter er produceret af 100% naturgummi og hvor der er fokus på miljøet. Derudover er deres fokus på, at lave produkter der er tidsløse og som er nemt anvendelige.

Jack N Jill

Jack N Jill producere produkter der er sikre for børn, både når det handler om tandbørstning, men også når det handler om det materiale de putter i munden. Alle produkter er naturlige, økologiske og bionedbrydelige. Deres emballage er derudover genanvendelig og PBA fri.

Grøn Balance

Grøn Balance er udviklet med omtanke for omverdenen.

Little Dutch

Little Dutch har de fineste tilbehør og legetøj til babyer og børn i farverige farver og som alt sammen kan kombineres perfekt med hinanden.

Huggies

Huggies - er et mærke der laver produkter af naturlige ingredienser og fri for skadelige kemikalier.

Reer

Reer har eksisteret i mere end 90 år og har fokus på

Libresse

Libresse er et af Danmarks førende mærker inden for hygiejneprodukter.

Lille Kanin

Christiane Schaumburg-Müller har sammen med Tina Søgaard Lille Kanin, som Lille Kanin forbinder hun kærligheden for baby og det at være mor

Mam
Familiens juledagbog
Pippi
CeLaVi