Betal med MobilePay 

Fri fragt ved køb for kr. 500,-

Gaveindpakning

 

TOPMODEL

Produkter

Topmodel legetøj til det kreative barn

Topmodel konceptet er et hit blandt de 8-12 årige piger og hos Babykasse kan du få både malebøger, smykkeskrin, penalhus, bøger mm. Går dit barn op i skønhed, kreativ leg og mode, er Topmodel konceptet perfekt med de smukke farver og funklende detaljer. Topmodellerne er alle forskellige med deres smarte look og stil, så alle piger kan spejle sig i dem på den ene eller anden måde. Glæd dit barn med legetøj fra Topmodel. Se vores store udvalg. 

Topmodel smykkeskrin

Dette Fantasy smykkeskrin fra Topmodel er en drøm for alle piger og drenge som er vild med mode og skønhed. Det farverige og dekorative Topmodel smykkeskrin kan afspille musik, og du kan selv lave en kode til skrinet. Når man indtaster koden begynder melodien “A Million Dreams” at afspille, hvilket plejer at være et stort hit. Motivet på smykkeskrinet er den smukke Fantasy model som er en fe, og der er masser af plads i skrinet til smukke smykker, spænder, ringe mm. Smykkeskrinet fås både i blåt og lyserødt. 

Topmodel bøger

Hos Babykasse har vi mange forskellige seje bøger fra Topmodel at vælge mellem. Se fx denne topmodel malebog som er en Fantasy designbog med lyd og lys og med den flotte Isprinsesse fra Topmodel på forsiden. Når du trykker på knappen på forsiden af bogen afspilles nummeret “A Million Dreams”, og der er rig mulighed for kreativitet. Siderne indeholder billeder af de flotte Topmodel modeller, som personligt kan designes med flotte klistermærker og farvelægges som man ønsker det. Med denne Fantasybog kan dit barn få rigtig mange timer til at gå med at hygge sig og være kreativ. 

Over i en lidt anden kategori har vi også en Topmodel Magisk Scratch bog med topmodel tegninger, hvor dit barn kan lave smukke bogstaver, mønstre og kunstværker og slippe fantasien løs på bedste vis. 

Topmodel penalhus

Vores Fantasy XXL penalhus fra Topmodel et et flot og rummeligt penalhus, som er fyldt med 18 fiberpenne, 18 farvede blyanter, en limstift, et viskelæder, en dobbelt blyantspidser, saks, to blyanter i forskellige størrelser og en lineal på 15 cm. Dit barn kommer med andre ord ikke til at mangle noget med et flot Topmodel penalhus, og udover de praktiske elementer, er det et super flot lysrødt penalhus med masser af fine detaljer. 

Køb kreativt Topmodel legetøj hos Babykasse

Gør dit barns hverdag sjovere og mere kreativ med Topmodels produkter. 

Vores normale leveringstider er 1-4 dage fra din ordre er afgivet. 

Ønsker du at vide hvad vores tidligere kunder siger om os? Så læs vores anmeldelser på Trustpilot og se hvad vores andre kunder siger om os.

Vi håber, at du bliver glad for dine varer og hvis du har spørgsmål til vores abonnement services eller produkter, er du velkommen til at kontakte os på: tlf. 70605585 eller mail: info@babykasse.dk