Betal med MobilePay 

Fri fragt ved køb for kr. 500,-

Gaveindpakning

 

Tolure Cosmetics

Produkter

TOLURE COSMETICS - Høj kvalitet og effektivitet

Når man har fået et barn, tilbringer man rigtig mange timer derhjemme, og der kan godt gå lidt leverpostej i hverdagen. Men selvom man er meget hjemme, har man stadig brug for selvforkælelse og at føle sig lidt lækker engang i mellem. Bare fordi du er blevet mor, behøver du jo ikke glemme dig selv fuldstændigt og stoppe med at gå op i dit udseende. Så hvorfor ikke forkæle dig selv med noget lækkert makeup fra Tolure Cosmetics?

Hvilke Tolure Cosmetics produkter kan jeg købe?

Hvis du er på udkig efter lækre ansigtsprodukter er Tolure Cosmetics et virkeligt godt bud. Tolure Cosmestics har alt fra øjencreme, plejende lipgloss, læbescrub og mascara, som kan mere end bare at pynte. 

Her er en oversigt over de produkter som vi udbyder hos Babykassen fra Tolure Cosmetics: 

  • Eyeshine, Tolure - en øjencreme med opstrammende og løftende effekt, som giver resultater med det samme. 
  • Tolure Hairplus Coral - Effektiv øjenvippe serum af naturlige ingredienser - uden hormoner. Understøtter naturlig øjenvippe- og bryn vækst.
  • Tolure Lipboost - caramel/rose - en volumiserende og plejende lipgloss, som gør noget helt særligt for dine læber. Takket være sin særlige formel, vil du efter kun få anvendelser, få læber der fremstår mere fyldige og udtryksfulde. 
  • Tolure Lipboost - klar - plejer læberne og giver dem et flot og skinnende look og efter blot 28 dages daglig brug, vil du opnå en fantastisk volumeneffekt.
  • Tolure Lipboost X10 - Klar - Beskytter huden indefra og ud. Umiddelbar stimulering af blodcirkulationen i læberne, hvilket giver fyldigere læber. 
  • Tolure Lipboost X10 - Nude - Læbernes volumen øges hurtigt som følge af den aktive ingrediens' hygroskopiske egenskaber og den lagrede fugtighed i huden.
  • Tolure Læbeskrub - Scrubben fjerner de døde hudceller og stimulerer blodtilførelsen. Scrubben efterlader læberne smidige, glatte og bløde. 
  • Tolure Mascara, vegansk, sort - Giver fantastisk flotte vipper og god volumen. Klistrer og drysser ikke. 

Hvordan vælger jeg det rigtige produkt?

Alt efter hvad du ønsker fra dine ansigtspleje har Tolure Cosmetics produkter mange egenskaber at vælge imellem. Du kan læse meget mere om de forskellige egenskaber ved at klikke på links’ne ovenfor. 

I det store hele er der én ting som gør sig gældende for alle Tolure Cosmestics produkter. De er ikke bare kosmetiske produkter, som pynter på dit ansigt - de er designet til at maksimere kvalitet og effektivitet.

Hvordan skiller Tolure Cosmetics sig ud fra andre brands?

Hvis du ønsker makeup og kosmetiske produkter, som “bare” farver dine vipper sorte eller dine læber røde er Tolure Cosmetics ikke det rigtige valg for dig.

Hvis du derimod gerne vil have så meget ud af dine kosmetiske produkter som muligt, er Tolure Cosmetics det helt rigtige valg for dig. Hvorfor skulle du ikke vælge at købe et produkt som gør dine læber mere fyldige og glatte og dine vipper længere og fyldigere, når det nu er en mulighed? 

Tolure Cosmetics har videnskabsfolk og ingeniører ansat til at forske og udvikle kosmetiske produkter, som kan mere end bare at pynte. De kalder selv deres produkter “cruelty-free luxury products”. 

Tolure Cosmetics er udviklet til at imødekomme brugernes behov og kosmetiske produkter med unikke, komplekse og innovative ingredienser. 

De tester ikke på dyr i udviklingen af deres produkter, men kan alligevel tilbyde både høj kvalitet og effektivitet. What´s not to like?

Når du først er begyndt at bruge Tolure Cosmetics produkter, er det meget svært at vende tilbage til andre mærker. 

Hvem er vi hos Babykasse.dk?

Babykasse.dk er et ungt firma, som startede i 2016. Vi har fokus på, at gøre hverdagen for forældre nemmere ved at levere månedlig kasser med bleer og babyprodukter direkte til døren. Lad os om det praktiske, så du kan fokusere på det der er aller vigtigst!

Udover babyprodukter har vi selvfølgelig også produkter til dig som er mor. Vi tror på, at jo bedre mor har det, jo bedre har baby det også. Derfor er det også muligt at bestille fx ansigtspleje produkter til dig selv, så du kan få lidt selvforkælelse. 

Vi er altid opmærksomme på kvalitet og miljø og sørger hele tiden for, at gøre det så nemt og bekvemt for vores kunder.

Vi håber du vil være en del af babykasse.dk´s univers og glæder os til at byde dig velkommen.

Hvad siger vores kunder om os?

Hos Trustpilot har vi en score på 4,6 som vi er meget stolte af, for det betyder, at langt de fleste af vores kunder er tilfredse. Der er dog altid plads til forbedring, så vi ville elske, hvis du gik ind og lavede en anmeldelse af babykasse.dk! 

Køb nu og få dine Tolure Cosmetics produkter leveret til døren!

Kan du ikke vente med at modtage dine lækre ansigtspleje produkter fra Tolure Cosmetics? Så er du heldig! Vi leverer dine varer til døren inden for 1-4 hverdage. 

Vi glæder os til at aflevere dine nye lækre produkter og at handle med dig igen!