Betal med MobilePay 

Fri fragt ved køb for kr. 500,-

Gaveindpakning

 

Schleich

Produkter

Schleich dyr

Schleich er et kendt kvalitetsmærke inden for dyrefigurer. Dyrene er meget naturtro og håndmalede. Med et enkelt Schleich dyr eller flere dyr fra bondegården eller savannen er det let at sætte gang i legen ved hjælp af dit barns egen fantasi og kreativitet.

Med udgangspunkt i de meget naturtro Schleich dyr kan du bruge Schleich både til leg, men også til læring. På den måde kan du dyrke dit barns fantasi og samtidig lege fx ord, farver, lyde og antal med dit barn. 

Schleich er er et godt legetøj i sig selv. En af fordele ved Schleich er, at der ikke er noget, der skal bygges eller samles, før man kan lege. Det er simpelthen bare at tage sit Schleich dyr frem - og så er legen i gang. 

Schleich dyr - også en perfekt gave

I Babykassens sortiment af Schleich finder du nogle bondegårdsdyr, nogle eksotiske dyr og nogle vilde dyr fra den danske natur.

Schleich er en god gaveidé til børnefødselsdagen, og de de fleste både børn og voksne har et dyr, de føler lidt ekstra for.

Leg med ord, farver, lyde og antal med dit barn

Rigtig mange børn synes, at dyrelyde er sjove, og her er det jo oplagt at tage fx en gris frem og sige ‘Hvad siger grisen?’. De første mange gange skal du sikkert selv øffe til dit barns store fornøjelse, og når dit barn selv siger lydene, kan I hygge jer sammen. Udover dyrets lyde, kan I tale om, hvad dyrenes babyer hedder - ko/kalv, får/lam, osv - hvad de spiser, og hvordan de bor. 

Du kan også højlydt tælle det antal Schleich dyr, I har foran jer, eller tale om, hvilken farve dyret har. Bogstaver og lyde kan du fokusere på med simple lege som ‘K som i ko’, ‘S som i so’, ‘G som i giraf’ og så fremdeles. 

Du kan også bruge Schleich dyrene til sanglege. Gem alle dyrene i fx en mulepose og lad dit barn tage et dyr op. Du skal så synge en sang om det dyr, dit barn tager frem. På den måde kan du let fortsætte derhjemme med de sange, dit barn kender og elsker - fx ‘En elefant kom marcherende’ eller ‘Mæh siger det lille lam’. Dyrene fra Schleich fylder ikke meget, hvis I skal på tur og fordrive transporttiden. 

I kan også bruge jeres Schleich dyr som model og tegne dem af, og det er altid sjovt at tegne en skov eller mark på et stykke papir for jeres elskede Schleich dyr at gå en tur på. 

Er I meget kreative, kan I bygge et hus eller en stald til dyrene af fx en skotøjæske eller strikke, sy eller hækle tøj eller mad til jeres Schleich dyr. 

Schleich til alle aldre

Schleich dyr er perfekte at få gang i legen med dit barn. Og uanset om du får besøg af bedstemor og bedstefar eller en jævnaldrende kammerat, vil du hurtigt konstatere, at alle kan lege med Schleich.

Heldigvis er Scleich i en god kvalitet, så de kan tåle lidt af hvert. 

Til vands og til sands

Schleich dyr kan godt tåle at komme en tur med i bad eller i sandkassen. Husk bare at få dem med op af sandet eller badekarret. 

Skyl dyret i lidt rent vand, inden du giver det til dit barn igen. 

Historien bag Schleich

Schleich startede i Tyskland i 1935, og et at virksomhedens mål er at lære børn om dyr. Derfor er Schleich dyrene er så naturtro som muligt, og der tager flere uger at udvikle et nyt dyr fra koncept til produktion. Alt skal være så ægte og naturtro som muligt, og utroligt nok males Schleich dyr stadig i hånden.

Schleich går ikke på kompromis med sikkerhed eller kvaliteten, så Schleich dyr lever op til de højeste nationale og internationale krav for legetøj.

Gør som vores andre tilfredse kunder og køb Schleich dyr hos Babykasse.dk

Du er altid sikret service i topklasse her hos Babykasse.dk. Vi leverer hurtigt, trygt og sikkert.

Men tag ikke blot vores ord for gode vare. Læs vores anmeldelser på Trustpilot og se, hvad vores andre tilfredse kunder siger om os.