Betal med MobilePay 

Fri fragt ved køb for kr. 500,-

Gaveindpakning

 

Robo Alive

Produkter

Robo Alives interaktive drager og dinosaurer er det perfekte legetøj for børn som elsker dinosaurer, fantasy og overnaturlige væsner. Med deres utrolig flotte detaljer og fede funktioner, hvor de bevæger sig som et rigtigt dyr, ryster på hovedet og brøler frygtindgydende, er det svært ikke at lade sig rive med til timevis af (u)hyggelig leg. 

Robo Alive legetøjsdrager og dinosaurer

Er du på udkig efter en rigtig god gave til dit heldige barn, er Robo Alives legetøjs drager et rigtigt godt bud. Hos Babykasse finder du den seje T-Rex som kan affyre missiler, isdragen med sit skræmmende brøl og ilddragen som er dødbringende farlig. 

Læs mere om de forskellige fede legetøjsprodukter her: 

Robo Alive Dino Wars T-Rex

Tyrannosaurus Rex har altid været den ubestridte konge over alle de andre dinosaurer. 

Med dens farlige udseende, enorme tænder og kløer vinder den enhver kamp, og denne interaktive T-Rex fra Robo Alive er udstyret med en dino rustning og affyringsklare missiler, som gør den en endnu farligere modstander. Med denne T-Rex fra Robo Alive får du et legetøj som går, bider og brøler som en rigtig dinosaur. Og som en ekstra fed detalje, kan dinosauren også jage i mørke med sine lysende LED-effekter og våben affyrings enhed. Har du et barn som er vild med dinosaurer, finder du ikke en meget sejere version end denne T-Rex fra Robo Alive. 

Robo Alive Dragon Ice

Har dit barn altid drømt om at opleve en rigtig drage? Med d Robo Alive Dragon Ice kan I få en farlig interaktiv drage i huset, som tramper rundt på jeres gulv og brøler farligt. Denne drage er en farlig krabat med dens lysende øjne, hovedet der svinger og den er altid på jagt. 

Robo Alive Dragon Fire

En værdig modstander til isdragen er den interaktive Robo Alive Dragon Fire, som er lige så stor og har en flot rød farve og et frygtindgydende gab, som vil skræmme de fleste fjender væk. Dragen er altid på jagt, og dens øjne lyser efter sit bytte, også i mørke. Dragen kan brøle og ryste hovedet som en rigtig drage. 

Det er nemt at få tiden til at gå med masser af timers leg med Robo Alives interaktive dinosaur og drager med de flotte detaljer og funktioner som legetøjet besidder. 

Køb Robo Alive drage hos Babykasse

Gør dit barns hverdag sjovere med en fed Robo Alive legetøjsdrage. 

Vi har hurtige leveringstider med 1-4 dage fra din ordre er afgivet. 

Ønsker du at vide hvad vores tidligere kunder siger om os? Så læs vores anmeldelser på Trustpilot og se hvad vores andre kunder siger om os.

Vi håber, at du bliver glad for dine varer og hvis du har spørgsmål til vores abonnement services eller produkter, er du velkommen til at kontakte os på: tlf. 70605585 eller mail: info@babykasse.dk