Betal med MobilePay 

Fri fragt ved køb for kr. 500,-

Gaveindpakning

 

Present Pets

Produkter

Present pets - overrask dit barn

Present Pets rainbow glitter er de eneste gaver som pakker sig selv ud, og der er kommet helt nye racer af Present Pets! Indeni hver Princess Pup-temaæske venter der en sød, interaktiv Puddel-hvalp bare på dig. Hun er så begejstret for at møde dig, at hun møver sig ud af sin egen gaveæske! Med en af to mulige Fairy Pups i hver kasse, ved du ikke, hvilken Present Pets-hvalp du får, før hun pakker sig selv ud. 

Overrask dit barn med denne skønne gave fra Babykassen. 

Present Pets Rainbow - interaktivt kæledyr

For at starte den store afsløring skal du pakke æskens ydre lag ud og trække i gavemærket. Kassen begynder med det samme at ryste, idet din kongelige hvalp ivrigt graver sig ud! Frontpanelet åbner og afslører, hvilken Present Pets Fairy Pup der er indeni: Missy eller Blossom! Hver Fairy Pup har en farverig blomsterkrone, tyl-nederdel, glitrende fe vinger, udtryksfulde øjne og en blød plyskrop. Hun er så sød! Når hun afslører sig, vil din hvalp synge en speciel magisk udpakningssang! Oplev dit kæledyrs legende personlighed, mens I knytter jer til hinanden og leger sammen. 

Present Pets elsker at kæle og lege med over 100 lyde og handlinger

Present Pets elsker at kæle! Kæl for hendes hoved, og hun vil rask væk give dig kys og kurre sødt. Kild hendes mave for at få hende til at lege! Hendes hale vil logre hurtigere, mens hun tapper og bevæger poterne uroligt, mens hun fniser det sødeste hvalpefnis! Din Present Pets hvalp genkender dig endda, når du taler til hende! For mere sjov har hver Fairy Pup to gø-tilbage-lege, I kan lege sammen. I Enchanted Echo taler du med din hvalp og så efterligner hun dig i bjæf! For at lege Magic Messages gør din hvalp et antal gange - gø det samme antal gange tilbage og vind! Med over 100 lyde og handlinger giver Present Pets liv til den ægte lykke i, hvordan det er at blive overrasket med din helt egen hvalp.

Verdens bedste overraskelse

Present Pets er en fantastisk gave til børn på 5 år og opefter og gør enhver lejlighed, hvor der gives gaver, ekstra speciel!

Pak alle Present Pets ud, inklusive Princess Pups Mazie og Cici (hver sælges separat) og tag en uforglemmelig udpakningsoplevelse med hjem, som hele familien vil nyde! Hvilken hvalp får du?

Present Pets pakken indeholder 6 AAA Duracell batterier. 

Leg og aktiveringsprodukter hos Babykassen

Udover vores skønne Present Pets hundehvalpe, har vi også masser af andet skønt legetøj hos Babykassen, som dit barn kan blive aktiveret med i mange timer. Se vores store udvalg af leg og aktiverings produkter.

Køb Present Pets hos Babykassen og få hurtig levering!

Har du forelsket dig i den søde og bløde Puddel-hvalp til dit barn? Så skal du heldigvis ikke vente særligt længe med at modtage den, hvis du bestiller nu. Vi leverer dine varer til døren inden for 1-4 hverdage. 
 

Vi håber du bliver glad for dit køb!

Hvad siger vores kunder om os?

Hos Trustpilot har vi en score på 4,4 som vi er meget stolte af, for det betyder, at langt de fleste af vores kunder er tilfredse. Der er dog altid plads til forbedring, så vi ville elske, hvis du gik ind og lavede en anmeldelse af babykasse.dk!