Betal med MobilePay 

Fri fragt ved køb for kr. 500,-

Gaveindpakning

E-mærket

Philips Avent

Produkter

Philips Avent fremstiller sutter, sutteflasker, brystpumper, ammeindlæg og andre kvalitetsprodukter, som du bruger til spisetiden med dit barn. Philips Avent startede i 1984, da en britisk far var utilfreds med datidens udvalg af sutteflasker. Han besluttede at gøre noget ved det og grundlagde derfor Philips Avent, der siden har hjulpet mange familier til en bedre første tid med deres baby. 

Hos Philips Avent finder du nogle af markedets bedste og mest effektive produkter inden for amning, brystpumper, sutteflasker, sutter m.m.. Philips Avent er et anerkendt mærke blandt forældre i hele verden og gør hverdagen med din baby både nemmere og smartere. 

Philips Avent brystpumper

Du finder både manuelle og elektriske brystpumper fra Philips Avent. 

Med den elektriske Philips Avent brystpumpe får du en perfekt balance mellem sugning og brystvortestimulering, inspireret af den naturlige måde, som babyer drikker på. Brystpumpen lader mælken flyde optimalt og tilpasser sig blidt til størrelsen og formen af din brystvorte.

Den manuelle Philips Avent brystpumpe er specialfremstillet til at give dig en bedre og mere behagelig udmalkning. Og så er den nem at bruge på farten, hvor du sagtens kan du sidde ret op og pumpe. Brystpumpen er designet så mælken løber direkte fra brystet ned i flasken, selvom du sidder op i f.eks. en stol. 

Husk dog altid, at mælken løber nemmere til, når du har det godt og sidder afslappet – det gør både amning og udmalkning nemmere og mere behageligt.

Når man begynder at amme vil de fleste opleve løbende mælk, ømme bryster og fugt, der kan være meget opslidende for huden. Ammeindlæg beskytter dit tøj, holder brystet varmt og beskytter den sarte hud omkring brystet. Du kan se vores store udvalg af ammeindlæg her

Philips Avent sutteflasker

Sutteflasker fra Philips Avent findes i forskellige typer, alt efter hvor gammelt dit barn er og hvad dets behov er. Du kan også købe forskellige suttehoveder til flaskerne, så du ikke behøver at udskifte sutteflasken helt, når og hvis dit barn får behov for en anden type suttehoved. 

Klik ind på de enkelte Philips Avent sutteflasker og suttehoveder for at blive klogere på forskellene mellem dem og finde netop det, der vil passe bedst til dit barns behov.

Bestil en prøvepakke med alt, du og din baby har brug for

Hos Babykasse.dk finder du ammeindlæg og alt andet, du har brug for som nybagt mor. Du kan også bestille vores gratis prøvepakke. Når du bestiller vores babypakke, får du tilsendt en pakke bleer fra Libero helt gratis. På den måde kan du se, om bleerne fungerer for dit barn. Samtidig vil du også opleve, hvor dejligt nemt det er at få tilsendt babysager til døren. 

Er du interesseret i andre spændende produkter fra Babykasse?

Udover Philips Avent produkter, tilbyder Babykasse rigtig mange andre produkter til børn. Se fx vores store udvalg af bleer i mange forskellige størrelser og mærker. Står du og mangler andre ting til hyggetiden med dit barn, så har vi naturligvis også det. Her er fx Pixibøger et tidløst hit for de fleste.

Babykasse abonnement 

Babykasse ønsker at gøre hverdagen nemmere for forældre, og tilbyder derfor et babykasse abonnement til dig. Hvis du vælger at abonnere på vores babykasser, får du hver måned tilsendt en kasse med bleer og babyprodukter lige til døren, og du bestemmer selv, om det skal være en byg-selv-kasse eller en favoritkasse. Det er så ærgerligt at gå ned på bleer, og med et Babykasse abonnement slipper du for at tænke på alt det praktiske.

Køb Philips Avent hos Babykasse

Gør din hverdag nemmere og brug Philips Avents produkter når du ammer, pumper ud med brystpumpe eller giver dit barn flaske. Vores normale leveringstider er 1-4 dage fra din ordre er afgivet. Vi håber, at du bliver glad for dine produkter, og hvis du har spørgsmål til vores abonnementservice eller produkter, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 7060 5585 eller mail: info@babykasse.dk