Betal med MobilePay 

Fri fragt ved køb for kr. 500,-

Gaveindpakning

 

Pets Alive

Produkter

Pets Alive er kendt for sine utroligt nuttede og interaktive dyr, som dit barn vil elske! De fleste børn er rigtig glade for dyr, og dyr som så også kan danse og synge er jo slet ikke til at stå for! 

Hos Babykasse kan du vælge mellem Pets Alive dovendyret, flamingoen, lamaen eller en Pets Alive surprise, som er et interaktivt plyskæledyr der gentager alt, hvad du siger. Som forældre kan du måske gå hen og blive en anelse træt af deres dejlige sang og dans, men dit barn vil med højst sandsynligt elske dig for en Pets Alive gave!

Sjove og firnulige dyr

Er dit barn glad for søde nuttede dyr, så er det værd at tjekke vores søde legetøjsdyr ud fra Pets Alive. Hvem kan stå for en Pets Alive dansende lama eller en funky flamingo med de sjoveste dansemoves? Og er du ligesom alle andre, som synes dovendyret er et af de sødeste dyr i verden, er det også svært at overse Fifi the Flossing Sloth

Er dit barn til overraskelser er en rigtig god gave idé Pets Alive Pet Shop Surprise, som er et sødt interaktivt kæledyr som dit barn kan tage med sig overalt i transportkassen med 10 forskellige overraskelser. 

Læs mere om Pets Alive produkter her: 

Pets Alive lama

Den dansende lama elsker at danse, ryste røv og spille musik. Lamaen er selvbestemmende, så den styrer selv hvilket musik og hvilken dans den vil danse ud af 3 forskellige numre. Det er svært ikke at komme i rigtig godt humør medPets Alive lamaog få en masse gode grin med sit barn og resten af familien. Og med dens nuttede udseende og store øjne vil den sandsynligvis smelte ethvert barnehjerte. 

Pets Alive Flamingo

Med sin lange snoede hals, er Pets Alive Flamingo virkelig sjov at se på, når hun danser til 3 forskellige funky sange. Og som en lille ekstra gevinst, er der også en mini-flamingo i form af et æg, som Flamingo mor passer på. Med denne funky flamingo kan dit barn bruge timevis på at hygge sig med sin nye sjove Pets Alive ven. 

Pets Alive dovendyr

Dovendyr er utroligt søde og sjove, fordi alting går så utroligt langsomt, og de har et utroligt nuttet udseende med deres kæmpe store dovne øjne. Pets Alive Fifi the Flossing Sloth elsker at danse til god musik, men det går ikke så hurtigt, og det er i sig selv sjovt. 

Pets Alive Pet Surprise Shop

De fleste mennesker elsker overraskelser og mest af alt børn! Med Pets Alive Pet Surprise shop kan du give dit barn en surprise i form af en surprise transportkasse med et nuttet kæledyr, som oven i købet kan tale. Med i transportkassen er der 10 små overraskelser, som gør oplevelsen med kæledyret en autentisk oplevelse. 

Køb Pets alive legetøj hos Babykasse

Gør dit barns hverdag sjovere og mere nuttet med Pets Alive produkter. 

Vores normale leveringstider er 1-4 dage fra din ordre er afgivet.

Ønsker du at vide hvad vores tidligere kunder siger om os? Så læs vores anmeldelser på Trustpilot og se hvad vores andre kunder siger om os.

Vi håber, at du bliver glad for dine varer og hvis du har spørgsmål til vores abonnement services eller produkter, er du velkommen til at kontakte os på: tlf. 70605585 eller mail: info@babykasse.dk