Betal med MobilePay 

Fri fragt ved køb for kr. 500,-

Gaveindpakning

E-mærket

Oball

Produkter

Hos Babykasse.dk finder du et bredt sortiment af Oball legetøj og Oball rangler til de helt små. 

Oball designer sjovt, farverigt og motorisk udviklende legetøj, der hjælper små børn med at træne deres motorik og stimulere dem, mens de leger. Hos Oball får du et væld af forskellige bolde, rangler og meget andet motorisk legetøj. Her hos Babykasse.dk kan vi ikke finde på nogen bedre måde at udvikle sig og lære nye færdigheder end gennem leg. Derfor er Oball klart at anbefale til dit barn.

Oball legetøj kan både bruges af de helt små poder og de lidt ældre børn. Der er nemlig stadig masser af sjov, leg og motoriske færdigheder at finde i Oballs legetøj, selv for de ældre børn.

Her hos Babykasse.dk er vi sikre på, at Oballs sjove former og flotte farver hurtigt vil blive en favorit hos dit barn. Så tag et kig på vores brede udvalg og find det næste stykke motorisk udviklende legetøj til dit barn.

Oball – Motorisk legetøj til dit barn

Alle Oballs produkter har det tilfælles, at de træner de små poders motorik, så de kan blive klar til alle livets motoriske udfordringer. 

Legetøj og rangler fra Oball er kendetegnet ved at være lette og have gode, store gribehuller og karakteristiske former. Det gør det nemt for dit barn at få fat og øve sig i at gribe om noget og holde fast. Og så er Oballs legetøj bare sjovt og nemt at lege med for alle småbørn.

Du finder et bredt udvalg af det faverige, sjove og lærerige Oball legetøj her hos Babykasse.dk. 

Så kan dit barn komme godt i gang med at kombinere leg, sjov og motorik på en og samme tid. 

Her kommer to gode eksempler på Oball produkter:

Oball Classic bold

Oball Classic er den bedste bold, der findes. Det prisvindende, fleksible design hjælper små børn i alle aldre med at gribe, holde fast og kaste bolden. Den bløde konstruktion med 32 store huller gør det super nemt for små hænder at gribe og lege med bolden.

Oball Rangle

Oball laver mange typer rangler med forskellige sjove funktioner og designs. Ranglerne er altid i flotte farver og der er masser af af sjov og ting at kigge på for dit barn.

Søger du flere gode ideer til aktiveringslegetøj til dit barn? Find inspiration blandt alt vores aktiveringslegetøj her.

Køb trygt Oball legetøj og meget andet hos Babykasse.dk

Du er altid sikret service i topklasse her hos Babykasse.dk. Vi leverer hurtigt, trygt og sikkert.

Men tag ikke blot vores ord for gode vare. Læs vores anmeldelser på Trustpilot og se, hvad vores andre tilfredse kunder siger om os.