Betal med MobilePay 

Fri fragt ved køb for kr. 500,-

Gaveindpakning

E-mærket

Mam

Produkter

MAM sutter og MAM sutteflasker

MAM er en Østrigsk virksomhed, som blev grundlagt i 1976. MAM har i mange år lavet produkter, som støtter børns udvikling, og som gør hverdagen lettere for forældrene. MAM producerer bl.a. sutter, sutteflasker, pusletasker og opbevaringsløsninger. MAMs produkter er produceret af materialer, der er sundest for dit barn. Deres sutter er for eksempel lavet af naturgummi.

Hos os finder du et stort udvalg af MAM sutter og MAM sutteflasker. MAM skifter løbende design på MAM sutterne og MAM sutteflaskerne, så der er altid en sød MAM sut eller MAM sutteflaske til dit barn.

Hvorfor MAM sutter?

Det særlige ved MAM sutter er, at sutten er flad - ikke helt rund, som mange andre sutter på markedet. Og MAM sutter er lette at genkende, fordi deres skjold er firkantet i stedet for rundt, som mange andre sutter på markedet. 

En del af sutterne leveres i en praktisk æske. Ved at opbevare MAM sutterne i æsken undgår du, at der kommer lommeuld, støv eller fnuller fra bunden af pusletasken med over i dit barns mund.

Æsken har desuden den fordel, at du kan sterilisere dit barns sutter i dem. Det er en nem lille proces, hvor det eneste, du skal bruge er æsken, lidt vand og en mikrobølgeovn. Se MAMs egen videoguide til at sterilisere MAM sutter her.

MAM sutter og tandstilling

MAM sutter er udviklet i samarbejde med tandlæger, så de er anatomisk korrekte og rigtige for barnets tand- og kæbeudvikling. 

Ventilationssystemet i MAM sutter er medvirkende til dette. Luften skubbes ud gennem ventilationssystemet, når dit barn sutter. Det gør, at sutten bliver flad og tilpasser sig dit barns mund.

Hvor ofte skal man udskifte MAM sutter?

Hvis du ser tegn på slitage eller skader, skal du naturligvis udskifte sutten. Ellers anbefales det at udskifte sutten hver anden måned. 

MAM sutter er symmetriske

MAM sutter er helt symmetriske, så der er ikke noget, der er op eller ned. Det eneste, der kan påvirke denne opfattelse er det søde lille print på knoppen. 

MAM sutter 0-6 mdr og MAM sutter 6 mdr+

MAM sutter kommer med en anbefaling til alderen. Den er naturligvis vejledende og dækker over, at sutterne, der står 0-6 måneder på, er til den helt lille baby. Tuden og skjoldet er lidt mindre her, end sutterne til børn på 6 måneder og derover. 

MAM sutter i latex eller silkone

MAM sutter fås i latex og silikone. Der er lidt forskel på, hvordan det ser ud, og hvordan det føles, men ellers er der ingen forskel. Uanset om du vælger en MAM sut med latex eller en MAM sut i silikone, er materialet fri for BPA, PVC og phtalater.

Silikonen i MAM sutter er specialudviklet, så den er blødere end almindelige silikonesutter og giver en fornemmelse, som dit barn kender.

Skjoldet på MAM sutter

MAMs sutter er lette at genkende på grund af skjoldet. Det er firkantet og let buet for at det skal føles rart for dit barn. 

Der er desuden lufthuller og fordybninger, som giver luft til huden omkring munden. 

I stedet for en ring på suttens skjold er der på MAM sutter en knop. Knoppen gør det let at sætte en suttekæde fast i, og dit barn kommer ikke så let til ved at uheld at hive sutten ud af munden på sig selv. 

MAM Air sutter

MAM Air sutter adskiller sig lidt i udseende fra andre MAM sutter. Skjoldet er nemlig krympet til det absolut mest nødvendige. Det sikrer ekstra luft omkring dit barns mund - og gør, at du kan se dit barn smile. MAM Air er derfor særlig hudvenlig. 

MAM Supreme sutter

MAM Supreme er en serie af sutter, der er endnu tyndere end andre sutter. MAM Supreme sutter er desuden mere bløde og fleksible, end de fleste andre sutter. 

MAM Natsutter

MAM har lavet sutter, hvor knoppen lyser i mørket. Det er ret smart, så du ikke behøver tænde lyset for at finde sutten om natten. Den selvlysende effekt kommer fra lyslagrende krystaller. 

MAM sutteflasker

MAM laver også sutteflasker i både glas og plast, og her kan du også være sikker på, at produktet er 100 % fri for BPA, PVC og phtalater. 

Med MAM sutteflasker er det nemt at skifte mellem at amme og give sutteflaske, og også her er der flere forskellige serier at vælge mellem. Aldersbetegnelsen på sutteflaskerne hænger sammen med hvor langsomt eller hurtigt, gennemstrømningen er i suttedelen. Uanset hvilken du vælger, er MAM sutteflasker designet sådan at:

  • Sutten bliver flad, når dit barn drikker, så den føles som mors bryst
  • De brede åbninger gør det er let at fylde og rengøre sutteflasken
  • Låget kan bruges som målekop

Serien af anti-kolik sutteflasker har som mål at reducere luftbobler og kolik. Ventilbunden skal både sikre en ensartet tilførsel og forebygge, at dit barn sluger luft. 

MAM Easy Start Anti-Colic

MAM Easy Start Anti-Colic har en ventileret bund, som sørger for, at dit barn ikke sluger luft, når det drikker af flasken. Dette mindsker risikoen for koliksymptomer.

I en almindelig sutteflaske uden ventilering kan der opstå et vakuum i flasken, når barnet drikker, så barnet er nødt til at slippe flaskesutten med for at slippe luft ind i flasken. I MAM Easy Start Anti-Colic opstår der ikke noget vakuum, så dit barn kan blive ved med at drikke af flasken i sit eget tempo og på den måde spise i ro og mag.