Betal med MobilePay 

Fri fragt ved køb for kr. 500,-

Gaveindpakning

 

LOL Surprise

Produkter

LOL Surprise er dukkelegetøj fyldt med overraskelser og timevis af leg. Overraskelserne består i, at LOL Surprise dukker er pakket ind i mange lag, fx LOL Surprise æg, og du ved aldrig hvad det er for et kæledyr eller dukke som gemmer sig bag indpakningen. LOL Surprise er de seneste år blevet utroligt populært legetøj for de 4 årige og op, og det forstår man godt!

 Er dit barn glad for overraskelser, farver og glimmer og kreativt tilbehør, er en LOL Surprise dukke en oplagt gaveidé. 

Forskelligt udvalg af LOL Surprise

Hos Babykassen kan du finde forskelligt LOL Surprise dukke legetøj som du kan overraske dit barn med. LOL Surprise dukkerne er prægtige og fyldt med kreativ leg, hvor overraskelserne bare står og venter på en. Og så er de utroligt nuttede at kigge på. Nogle af dukkerne kan spise og andre kan skifte deres tøj, når de bliver våde. Og så afslører vi ikke mere! 

Hvad betyder LOL dukker?

 Du tror måske navnet LOL står for “Laughing Out Loud”, men ifølge skaberne af LOL Surprise betyder det i denne sammenhæng “Little Outrageous Little”, og oversat til dansk: Lille, uhyrlig lille. Navnet giver mening, da dukkerne er meget små og nuttede med deres kæmpe store og smukke øjne. Surprise betyder på dansk overraskelse, så det behøver vist ikke mere forklaring. 

Se vores fine udvalg af LOL Surprise dukker her: 

LOL Surprise OMG

Unbox hele 20 overraskelser med disse L.O.L. Surprise! OMG fashion dukker. Det er ikke svært at få tiden til at gå med masser af sjov og leg med en LOL Surprise OMG. Dukkerne har forbløffende egenskaber, fantastisk hår og deres helt egen fortryllende stil. 

De er storesøstre til LOL Surprise yndlingsdukkerne, og måden du pakker dem ud på er helt unik. Men ikke nok med det, indpakningen kan du forvandle til et påklædningsværelse/skab. 

Dukkerne er fra 4 år og inkluderer: - 20 overraskelser - 1 L.O.L. Surprise! OMG fashiondukke med rigtigt hår og masser af fedt tilbehør som et heftigt outfit, sko, tilbehør - dukkestativ - og meget mere. 

Lol Surprise kugler - 6-Pack Confetti

Med en LOL Surprise Confetti Pop får du hele 9 overraskelser! Hvert lag gemmer på en ledetråd for, hvilken L.O.L. Surprise! dukke du får. 

Giv din dukke mad eller bad dukken og opdag hvilken vandoverraskelse, hun gemmer på.

 Der medfølger en lille oversigt, hvor du kan se alle de fine ting, du kan samle på. 

Der findes 4 modeller i 12 varianter. LOL Surprise 6-Pack Confetti er fra 6 år, og inkluderer: - 9 overraskelser - 1 L.O.L. Surprise! dukke med vandoverraskelse - og 6 mystery kugler. 

Er du på udkig efter andet skønt legetøj?

Babykassen har et stort udvalg af leg og aktiveringsprodukter til dit barn, som dit barn kan have det sjovt med i mange timer. Se fx vores Baby Born Magi Pige, som fremmer fantasien og understøtter dit barns sociale kompetencer. Se vores store udvalg af produkter til leg og aktivering. 

Køb LOL Surprise hos Babykassen og få hurtig levering!

Kan du ikke vente med at overraske dit barn med en LOL Surprise dukke? Så skal du heldigvis ikke vente særligt længe med at modtage den, hvis du bestiller nu. Vi leverer dine varer til døren inden for 1-4 hverdage. 

Vi håber du bliver glad for dit køb!

Hvad siger vores kunder om os?

Hos Trustpilot har vi en score på 4,4 som vi er meget stolte af, for det betyder, at langt de fleste af vores kunder er tilfredse. Der er dog altid plads til forbedring, så vi ville elske, hvis du gik ind og lavede en anmeldelse af babykasse.dk!