Betal med MobilePay 

Fri fragt ved køb for kr. 500,-

Gaveindpakning

 

Libero Bleer

Produkter

Stort sortiment fra Libero

Libero bleer er for mange synonymt med et godt blemærke. Ikke alene holder bleerne din baby tør og blød, men du sender også en ekstra tanke til miljøet. Libero producerer både ‘åbne’ bleer og buksebleer. 

I Libero-sortimentet hos os finder du udover Libero bleer også vådservietter, pusleunderlag og ammeindlæg - alt sammen er skabt med Liberos tanke for din babys hud og miljøet. For medlemmer sikrer vi gode Libero tilbud. 

Libero - certificeret gode, rene bleer 

Libero bleer indeholder ikke creme, lotion, parfume eller lignende. Så selv den sarteste babynumse kan bruge Libero. Libero bleer har modtaget anbefalinger fra Asthma Allergy Nordic og certificering fra det nordiske miljømærke Svanen. Desuden benytter Libero kun 100 % FSC®-certificeret træmasse i bleerne. Er du i tvivl om hvilke bleer du skal vælge, læs da vores guide til at vælge de helt rigtige bleer

Gode tilbud på Libero bleer til medlemmer

Man får som medlem hos babykasse bleer fra Libero til lav fast pris, det er noget vi vælger at tilbyde alle medlemmer , som tilmelder sig et abonnement hos babykasse og er en af de fordele man får her hos os, når man er medlem. 

Libero ‘åbne’ bleer Newborn og Comfort

Libero laver ‘åbne’ bleer i serierne Newborn og Comfort. 

Newborn er til den lille baby. En meget blød ble, der holder din baby tør og blød. Newborn har en særlig udformning foran, der passer til den sarte navle, og de dobbelte lækagebarrierer beskytter mod uheld. Libero Newborn har en praktisk vådindikator, der fortæller dig, hvornår det er tid til at skifte ble. Det kan være en rar hjælp, især når du skal skifte ble på dit første barn.

Comfort er til babyer fra cirka 5 kg og opefter. Disse Libero bleer er fleksible og har en blød, smidig og god pasform. Også denne serie af Libero bleer minimerer de dobbelte lækagebarrierer omkring benene risiko for uheld, og de skånsomme materialer lader din babys hud ånde.

Libero buksebleer Up & Go

Libero Up & Go er Liberos buksebleer. Det vil sige, at de er som et par underbukser i sig selv, komplet med absorberende blemateriale mellem benene og blødt ‘stof’ med elastik i siderne.

Elastikken gør, at buksebleerne føjer sig efter dit barn og sidder perfekt også i taljen. Libero Up & Go har dobbelte lækagebarrierer, som skal sikre mod uheld nat eller dag. 

Libero buksebleer er bløde og rare, og det er svært for din baby at selv komme til at åbne siderne eller at siderne går op, selv når bleen er ved at være fuld. Liberos buksebleer er smarte til et aktivt barn, for det er let at skifte - også selv om der er krudt i din lille baby på puslepladsen. 

Libero Up & Go har et sødt design med forskelligt print, som gør det let at snakke med din baby om og gøre pusletiden til en hyggestund. 

Libero Touch - ‘åbne’ bleer og buksebleer

Libero beskriver Touch som deres blødeste og bedste ble. Libero Touch har en praktisk vådindikator, der fortæller dig, om det er ved at være tid til at skifte ble. Den er blid mod navlen med den specielle udformning foran, og fås i prematur størrelser.

Den bløde og behagelige Libero Touch lader din babys hud ånde. Lækagebarrierer beskytter din baby sikkert. Med elastik i både siderne og ryggen har du mulighed for at sætte bleen smidigt og sikkert på din baby. 

Libero Touchs design er inspireret af naturen med træer, planter og bær i sarte farver, der ikke kan ses igennem en hvid body.

Bliv endnu klogere på bleer i vores store bleguide.

Libero pusleunderlag

Libero laver også engangspusleunderlag, som de kalder Libero Mats. Libero Mats gør det nemt at være hygiejnisk, når du skifter ble. Især når din baby er lille kommer der tit lidt tis, når du skifter ble. Og når din baby har lavet i bleen, er det nemt at bare at kunne smide underlaget ud.

Libero Mats er superpraktiske at have i pusletasken, så du altid har et rent underlag parat - uanset om du er til mødregruppe, på udflugt, inviteret ud eller på rejse. Ikke alene slipper du for at tænke på, om der er rent på den pusleplads du benytter. Men du slipper også for at bekymre dig om du efterlader puslepladsen ren. 

Libero vådservietter

Libero laver også uparfumerede og plastfri vådservietter. Libero Wet Wipes er tilpas tykke og fugtige til, at du kan at kan rense din baby, og den praktiske genluk-funktion gør, at pakken ikke tørrer ud. 

Libero Wet Wipes er, præcis som Libero Mats, et praktisk hjælp på farten, når du skal skifte din baby på en offentlig pusleplads eller hjemme hos venner eller familie. Vi hører også fra mange, at Libero vådservietter har fået en fast plads på puslepladsen derhjemme, fordi de er så gode. 

Libero ammeindlæg

Når du ammer din baby er det helt almindeligt at lække lidt. Liberos ammeindlæg skåner dit tøj mod lækage og beskytter samtidig din hud ved hurtigt at absorbere dråber og holde huden tør.

Liberos ammeindlæg er bløde, former sig efter brystet og har praktisk tape, der sikrer, at de sidder på plads inde i din BH.

Libero pointshop

I hver pakke Libero produkter finder du en kode. Koderne kan konverteres til små gaver i Liberoklubbens Pointshop. Produkterne i Pointshoppen skifter løbende og følger, hvad der sker i tiden. Så til næste EM eller VM kan du måske samle nok koder til det sødeste, lille fodboldsæt? Der er altid mange søde og gode ting i Pointshoppen, fx tøj, rygsække, udklædning, aktivitetslegetøj og tilbehør fra kendte mærker såsom Avent. 

Det er ligegyldigt, om du har købt bleer på et godt Libero tilbud, eller om du køber Libero til almindelig pris - koderne er de samme. 

Besøg Libero Pointshop her

Hvor finder jeg Libero blekoderne?

Du finder koderne trykt inde i blepakken. En kode består af en kombination af tal og bogstaver på 10 tegn. Hver kode er unik. 

Gør som vores andre tilfredse kunder og køb Libero bleer hos Babykasse.dk

Du er altid sikret service i topklasse her hos Babykasse.dk. Vi leverer hurtigt, trygt og sikkert.

Men tag ikke blot vores ord for gode vare. Læs vores anmeldelser på Trustpilot og se, hvad vores andre tilfredse kunder siger om os.