Betal med MobilePay 

Fri fragt ved køb for kr. 500,-

Gaveindpakning

 

LEGO

Produkter

På denne side kan du se vores store udvalg af LEGO-byggeklodser fra de mange populære LEGO-serier. I vores sortiment finder du LEGO Friends, LEGO Duplo og meget mere. De forskellige serier kan kombineres på kryds og tværs – kun fantasien sætter grænser. Uanset hvilke LEGO-sæt, du vælger, er dit barn garanteret mange timers leg og glæde.

Slip fantasien løs med LEGO

LEGOs verdenskendte byggeklodser har længe været en favorit blandt børn og voksne i alle aldre. Byggeklodsernes enkle, men innovative design åbner op for utallige sammensætningsmuligheder, giver kreativiteten frit spil og udfordrer fantasien.

LEGO er skabt på filosofien om, at læring og udvikling sker gennem leg. Leg er ikke kun med til at stimulere dit barns fantasi og kreativitet. Leg styrker også motorikken og udvikler sproget og begrebsdannelsen. Og det at bygge og sammensætte – at skabe – spiller en stor rolle i både børn og voksnes liv og udvikling.

Så leg med dine børn, dine børnebørn – og for dig selv. Slip fantasien løs med LEGO og lad kreativiteten få frit spil!

Hvem opfandt LEGO – og hvad står LEGO for?

LEGO startede helt tilbage i 1932, da snedkeren Ole Kirk Kristiansen udvidede sin snedker- og tømrerforretning i Billund med fremstilling af legetøj i træ.

Der gik ikke lang tid, før legetøjet blev forretningens omdrejningspunkt, og i 1934 fandt Kristiansen på navnet LEGO – en kombination af ordene LEG og GODT. Han vidste ikke, at “lego” på latin betyder: “Jeg sammensætter”. Et pudsigt tilfælde, der stemmer perfekt overens med, hvad LEGO står for. 

Den lille virksomhed voksede, og i 1946 købte de en plastsprøjte-støbemaskine af et engelsk firma. Allerede i 1949 lanceredes de første LEGO-klodser i plastik, og siden 1958 har de populære byggeklodser set ud, som de gør den dag i dag.

Hvordan bliver en LEGO-klods til?

LEGO-klodsens rejse starter med, at man varmer plastik op til en temperatur mellem 230 og 310 grader. Når plasten er varm, presses den ind i støbeforme, hvor den trykkes sammen med et tryk på mellem 25 og 150 ton. Når der er gået 5-10 sekunder, er elementerne kølet ned – og så kan nye støbes.

Der er sket meget siden den første LEGO-klods blev til. I dag er der ca. 3.200 forskellige elementer i LEGO-sortimentet, og hvert element kommer i utallige kombinationer og forskellige farver. Det betyder, at der alt i alt findes omkring 9.000 forskellige elementer.

LEGOs velkendte minifigur, den lille gule mand, er blevet produceret siden 1978. Siden da er hele 4 milliarder eksemplarer af den elskede figur vandret ud af LEGOs fabrikker. Der findes altså flere af den lille fyr, end der findes mennesker i Kina.

En verden af LEGO hos Babykasse.dk

I LEGOs univers findes der mange forskellige verdener og kulisser. LEGOs sortiment udvikler sig hele tiden. Nye verdener kommer til, mens klassikerne består – så børn i alle aldre kan få glæde af at udforske LEGOs univers.

Hos Babykasse.dk finder du blandt andet det populære LEGO Friends. Denne serie er udviklet specielt til piger, der gerne vil bygge med LEGO, der ikke kræver mange timer, før det færdige resultat står klar til at lege med.

LEGO Friends-serien er fuld af historier og foregår i byen Heartlake City. Her bor de fem veninder Olivia, Stephanie, Andrea, Emma og Mia, og sammen oplever de livet som ung i byen.

Heartlake City er en spændende by fuld af muligheder. Fra Heartlakes bageri til strandfest i strandhuset – byen har alt, de fem veninder kunne ønske sig. Så tag på eventyr i Heartlake City med LEGO Friends. Kun fantasien sætter grænser!

Gør som vores andre tilfredse kunder og køb LEGO Friends, LEGO Duplo og meget mere på Babykasse.dk

Du er altid sikret service i topklasse her hos Babykasse.dk. Vi leverer hurtigt, trygt og sikkert.

Men tag ikke blot vores ord for gode vare. Læs vores anmeldelser på Trustpilot og se, hvad vores andre tilfredse kunder siger om os.