Betal med MobilePay 

Fri fragt ved køb for kr. 500,-

Gaveindpakning

E-mærket

Ecooking

Produkter

Dansk hudpleje fra Ecooking

Ecooking er et dansk mærke af hudpleje, som er skabt på hovedsageligt naturlige ingredienser og så økologisk som muligt. Ecooking er en serie af sæber og cremer. Ecooking siger om sig selv, at Ecooking er “hverdagsluksus til din hud med kompromisløst fokus på effektivitet og kvalitet”.Og hvem kunne ikke bruge til hverdagsluksus, især hvis du lige er blevet forældre?

Ecooking kan bruges af alle - kvinder, mænd og børn. 

Stort udvalg af Ecooking

Babykasse har et bredt udvalg af Ecooking produkter, og hos os finder du blandt andet den populære Ecooking håndcreme, Ecooking natcreme og Ecooking Super Serum. 

Men vi har mange andre Ecooking produkter, også fx sæber. Alt er lavet ud fra den samme filosofi og mange af produkterne har den dejligste duft takket være de æteriske olier, der er i nogle Ecooking produkter .

Forkæl dig selv - eller andre?

Ecooking er dansk og står for økologi og effektive ingredienser. Og det kan være netop hvad man har brug for, når babyen er kommet og har vendt op og ned på ens liv - og sandsynligvis også ens nattesøvn.

Desuden kan Ecooking bruges af alle, så du kan sammensætte en Babykasse med en ekstra af dit yndlings-Ecooking-produkt og bruge som gave til bedsteforældre, gudforældre eller andre. Ecooking falder helt sikkert i god jord!

Ecooking håndcreme

Du har sikkert opdaget, at du vasker hænder meget oftere, efter du har fået en baby. Det fører til udtørret hud på hænderne for rigtigt mange forældre. 

Ecooking håndcreme er super lækker og dufter skønt af jasmin, grape og appelsinblomst. Flere forskellige slags olier beskytter din hud sammen med squalane, som er et fedtstof, huden meget let optager.

Brug Ecooking håndcreme hver gang, du har vasket hænder. Hav eventuel et par tuber Ecooking håndcreme placeret på strategiske steder - det vil sige ved håndvasken, ved puslepladsen og i pusletasken. Så er det let at huske at bruge din Ecooking håndcreme. 

Ecooking Super Serum

Ecooking Super Serum er et lille vidundermiddel på flaske. De siger, at Ecooking Super Serum er til dig, der er 35+, men … alle kan selvfølgelig bruge det. Ecooking Super Serum er drøj i brug, giver din hud et fugtboost og tilfører din hud glød. Det kan alle vist bruge, når babyen kommer og nattesøvnen går. 

Ecooking Super Serum indeholder hexapeptide-8. Det er en såkaldt peptide. Peptider er kæder af aminosyrer, der fungerer som byggesten for de proteiner, der giver huden elasticitet. Det er nok derfor, Ecooking Super Serum føles så godt, som den gør.

Ecooking natcreme

Vi har også Ecooking natcreme. Ecooking natcreme er fed og drøj og indeholder æteriske olier, som gør at den dufter dejligt.

Hvis der nu kom en god natcreme, der kunne synligt kunne reducere dybden af rynkerne i huden, så ville man måske sige ja tak. Og det er præcis hvad Ecooking natcreme med alle dens virksomme ingredienser siger, den kan. 

For du kommer helt sikkert til at smile en masse til din baby, ligesom der også er mange der pludselig begynder at bekymre sig på en helt anden måde, fordi der pludselig er kommet et fantastisk lille væsen ind deres liv. Både smil og panderynken giver små linjer og rynker, som vi forældre oftest ikke vil ændre. For de fortæller historien om vores liv. 

Historien bag Ecooking

Ecooking startede hjemme hos hudplejeproducenten Tina i 2014, og i 2015 kom de 7 første Ecooking produkter på hylderne. Udgangspunktet var dengang, hvad det er i dag: At løse de udfordringer, folk har med et bestemt problem samt at produkterne skal have etiketter, der fortæller, hvad produktet indeholder, og hvordan det skal bruges.

Gør som vores andre tilfredse kunder og køb Ecooking gennem Babykasse.dk

Du er altid sikret service i topklasse her hos Babykasse.dk. Vi leverer hurtigt, trygt og sikkert.

Men tag ikke blot vores ord for gode vare. Læs vores anmeldelser på Trustpilot og se, hvad vores andre tilfredse kunder siger om os.