Betal med MobilePay 

Fri fragt ved køb for kr. 500,-

Gaveindpakning

 

Cam Cam Copenhagen

Produkter

Cam Cam

Cam Cam børneprodukter er udviklet med fokus på et roligt og harmonisk miljø for børn. Produkterne er produceret i høj kvalitet og er 100% økologiske og bæredygtigt fremstillet. 

Står du og mangler lækkert børnesengetøj, en god ammepude, eller noget tredje, og ønsker du tidsløse danske designs i god kvalitet, skal du vælge børneprodukter fra Cam Cam Copenhagen. 

Cam Cam sengetøj

Cam Cams sengetøj er alt sammen produceret i rolige farver, som passer til både piger og drenge i et smukt og tidsløst design. Alt sengetøjet er smørblødt og produceret i rigtig gode materialer med fokus på kvalitet og funktionalitet. Se fx dette lækre børnesengetøj som er produceret i satinvævet bomuld med lynlås lukning. 

Cam Cam ammepudebetræk

Det er vigtigt at have en god ammepude, så oplevelsen med at amme bliver så god som muligt for både mor og barn. En ammepude hjælper med at passe på morens ryg og skuldre, så hun ikke får ondt i kroppen af at amme, og samtidigt kan baby også bruge ammepuden som støtte til hovedet. Med ammepudebetræk fra Cam Cam får du et flot design, som er blødt, og hvor ammepuden kommer til at pynte i indretningen i stedet for det modsatte. Og det gode ved ammepudebetræk fra Cam Cam er, at det kan maskinvaskes og stryges, så du nemt kan fjerne mælk mm. fra betrækket. 

Cam Cam Copenhagen - økologisk og bæredygtigt

Alle Cam Cam Copenhagens produkter er økologiske og fremstillede på en bæredygtig måde. Det betyder blandt andet, at Cam Cams produkter har en meget begrænset mængde skadelige stoffer, og at alle tekstilerne er produceret på fabrikker, som er certificerede.

Alle Cam Cam Copenhagen's produkter overholder GOTS (Global Organic Textile Standard), som sikrer ordentlige og korrekte arbejdsforhold på fabrikkerne. 

Cam Cam Copenhagen har på trods af disse gode tiltag ikke været nødt til at slække på kvaliteten og designet af produkterne, som er både moderne og tidsløse og passer ind i enhver boligindretning. 

Er du interesseret i andre spændende produkter fra Babykasse?

Udover Cam Cams bøneprodukter, tilbyder Babykasse rigtig mange andre produkter til børn. Se fx vores store udvalg af bleer i mange forskellige størrelser og mærker. Eller vores lækre udvalg af produkter til leg og aktivering til børn i forskellige aldre. 

Babykasse abonnement 

Babykasse ønsker at gøre hverdagen nemmere for forældre, og tilbyder derfor et babykasse abonnement til dig. Hvis du vælger at abonnere på vores babykasser, får du hver måned tilsendt en kasse med bleer og babyprodukter lige til døren, og du bestemmer selv, om det skal være en byg-selv-kasse eller favorit. Det er så ærgerligt at gå ned på bleer, og med et Babykasse abonnement slipper du for at tænke på alt det praktiske.

Køb Cam Cam Copenhagen produkter hos Babykasse

Gør din hverdag mere blød og lækker med Cam Cams produkter. 

Vores normale leveringstider er 1-4 dage fra din ordre er afgivet. Vi håber, at du bliver glad for dine produkter, og hvis du har spørgsmål til vores abonnement services eller produkter, er du velkommen til at kontakte os på: tlf. 70605585 eller mail: info@babykasse.dk