Betal med MobilePay 

Fri fragt ved køb for kr. 500,-

Gaveindpakning

 

Barbie

Produkter

Barbies Univers

På denne side finder du vores flotte udvalg af produkter fra Barbie. I vores sortiment finder du Barbie-dukker, Barbie-biler og meget mere. Fælles for de mange forskellige produkter er, at de alle er en del af Barbies fantastiske univers – og her er det kun fantasien, der sætter grænser.

Historien om Barbie

Barbie kom til verden i 1959, da Ruth Handler – der sammen med sin mand var ejer af det dengang lille legetøjsfirma Mattel – opfandt dukken og opkaldte hende efter sin datter, Barbara.

Før Barbie kom til, var dukker formet som spædbørn og småbørn. Når piger legede med dem, var det i rollen som mor. Men med Barbie fik piger en ny verden til leg og fantasi. Barbie havde nemlig ikke brug for en mor. Hun var en tjekket teenager med flot hår og makeup, og hun kunne klare sig selv.

Med Barbie forandrede pigers leg sig. I stedet for kun at lege mor-og-barn, kunne piger nu identificere sig med selve dukken. På den måde blev Barbie et forbillede, som gav piger mulighed for helt nye former for selvudfoldelse.

Barbie har siden 1959 udviklet sig løbende gennem tiden. Hun voksede hurtigt ud af teenageårene og blev en ung kvinde med store ambitioner. Barbie har været alt fra astronaut og havfrue til børnelæge og grafisk designer. Og til den dag i dag kan børn drømme store drømme med Barbie – og se dem gå i opfyldelse.

Drøm stort med Barbie

Børn bliver ofte spurgt, hvad de gerne vil være, når de bliver store. Barbies filosofi er, at du kan være lige præcis dét, du drømmer om – og med Barbie kan børn udforske deres drømme, før de bliver store.

Børn lærer og udvikler deres følelsesmæssige evner gennem leg. Leg hjælper børn med at overvinde udfordringer, løse problemer og fortælle historier. Leg opbygger børns selvtillid og deres kreative udfoldelse. Og når dit barn slipper fantasien løs med Barbies fantastiske univers, er der ingen grænser for, hvad de kan udrette. 

Uanset om drømmen er at være sportsstjerne eller prinsesse i et magisk land, kan dit barn udleve sine ambitioner og opleve sine største drømme med Barbie.

Udforsk Barbies univers på Babykasse.dk

Hos Babykasse.dk finder du alt fra Barbie dukker til Barbie biler og ambulancer. Barbies univers er stort, og her på siden er der ingen grænser for de historier og oplevelser, dit barn kan få del i.

I vores sortiment finder du blandt andet den skønne Barbie svømmedukke. Barbie dukken er klar til at hoppe i vandet – og når du trykker på håndtaget i hendes talje, sparker hendes ben, så hun kan svømme. Der medfølger alt fra vandpolobold til svømmebriller. Og fordi Barbie er en dygtig svømmer, kommer hun selvfølgelig med sin egen guldmedalje.

Under vandet findes Barbie også som havfrue. Denne Barbie dukke har en smuk, glitrende hale og et farverigt udseende, og hun kan både sidde ned og svømme. Måske møder hun svømmedukken på et af sine mange eventyr?

Barbie har også kørekort til mange forskellige slags biler. Her på siden kan du blandt andet finde Barbies convertible. Den populære Barbie bil har to sæder og er perfekt, når to Barbie dukker skal ud at se verden sammen.

Vi tilbyder også denne flotte Barbie ambulance. Tryk på knappen foran på ambulancen og hør sirenen gå i gang. Når Barbie ambulancen når frem, kan den hurtigt laves om til en lægeklinik, så Barbie kan tilse sine patienter med det samme.

Gør som vores andre tilfredse kunder og køb Barbie dukker, ambulancer og biler hos Babykasse.dk

Du er altid sikret service i topklasse her hos Babykasse.dk. Vi leverer hurtigt, trygt og sikkert.

Men tag ikke blot vores ord for gode vare. Læs vores anmeldelser på Trustpilot og se, hvad vores andre tilfredse kunder siger om os.