Legetøj til nyfødte

Legetøj til nyfødte

Den helt nyfødte baby har ikke brug for meget andet end mad, søvn og en masse tryghed. Men efter den allerførste tid kan det være en dejlig og udviklende oplevelse for babyen med noget legetøj, der stimulerer de forskellige sanser. Se vores udvalg af legetøj til nyfødte her på siden.

Stimulér babyens sanser med legetøj til nyfødte

Til de helt små er farvestrålende legetøj rigtig godt, fordi deres synssans endnu ikke er helt udviklet, og de klare farver står derfor mest frem. Undgå dog for mange stykker legetøj, farver, lyde osv. på samme tid, så din baby ikke bliver overstimuleret.

En uro, fx med musik og bevægelse, til at hænge på sengen, autostolen eller over puslebordet kan give mange timers underholdning for din baby, ligesom det kan hjælpe barnet med at finde ro. Mange babyer har også store glæde af et legetæppe eller et aktiveringsstativ, hvor der hænger små stykker legetøj ned fra, som babyen kan gribe efter og vende sig rundt for at få fat i.

Legetøj til nyfødte må gerne kunne knitre, ringe og sige andre lyde, der stimulerer høresansen og motiverer barnet til at bevæge sig for at frembringe lyden. Lamaze producerer farvestrålende aktivitetslegetøj i knitrende stof med en masse små, fine detaljer, som de fleste børn elsker.

En blød og dejlig bamse er også altid en sikker vinder, og for mange babyer bliver deres bamse en fast følgesvend, der giver tryghed og hjælper dem med at finde ro.

Legetøj til nyfødte skal selvfølgelig være sikkert for dem at sutte, bide og gnaske i. Alle produkter her på siden er nøje udvalgt med sikkerhed i højsædet, så du kan trygt lade din baby gumle i vores udvalg af bideringe, rangler og meget mere.

Stort udvalg af legetøj til nyfødte og større børn hos Babykasse.dk

Du finder et stort udvalg af legetøj til nyfødte hos Babykasse.dk fra en lang række kendte mærker som Lamaze, Bibs, Hape og mange flere. Hvad enten du er til legetøj i træ, stof eller plast, finder du det her på siden.

Udover legetøj til nyfødte tilbyder Babykasse.dk rigtig mange andre produkter til børn. Se fx vores store udvalg af bleer i mange forskellige størrelser og mærker eller det lækre udvalg af produkter til tøj til børn i forskellige aldre.

Babykasse.dk ønsker at gøre hverdagen nemmere for forældre og tilbyder derfor et Babykasse-abonnement til dig. Hvis du vælger at abonnere på vores babykasser, får du hver måned tilsendt en kasse med bleer og babyprodukter lige til døren. Du bestemmer selv, om det skal være en byg-selv-kasse eller en favoritkasse, hvor du får en måneds forbrug af bleer og skumklude/vådservietter. Det er så ærgerligt at gå ned på bleer, og med et Babykasse-abonnement slipper du for at tænke på alt det praktiske i den forbindelse. Du får fri fragt over 800 kr.