24 gaveideer til pakkekalenderen dit barn vil elske

24 gaveideer til pakkekalenderen dit barn vil elske

Hvis du vil overraske dine børn med en hjemmelavet pakkekalender, så har vi samlet 24 spændende gaveideer dit barn vil elske. Det kan være en tidskrævende proces at finde på gaverne selv, så vi håber at nedenstående kan gøre det lettere for dig at samle en pakkekalender, som skaber glæde hos dit barn.

Vi har samlet produkter i forskellige prisklasser og aldersgrupper, og til drenge og piger, så du både kan finde noget til adventskalenderen eller pakkekalenderen.

 

Udover de 24 gaveideer kan du finde inspiration til mange flere gaveideer til børnenes pakkekalender blandt alle vores  spændende produkter, her.

1. Oball bidering

Denne grasp & teether bidering hjælper den lille med at lindre smerterne i de ømme gummer. Derudover kan dit barn få glæde af at udforske hullerne i midten samt teksturen omkring bideringen.

2. Foam Clay metallic, stærke farver

Sæt gang i kreativiteten med Foam Clay’s selvhærdende modelleringsmateriale med små flamingokugler. Beklæd alverdens sugende emner som pap, træ, styropor, terrakotta m.m.

3. Pixi bøger

Børnene elsker at få læst højt, og med Pixi bøger er der hele tiden en ny historie at gå i gang med. Læs for eksempel en god godnathistorie, når børnene skal puttes.

Vælg mellem et stort udvalg af forskellige pixi bøger, sange, eventyr, dagligdagshistorier mv.

4. Paw patrol mighty pups figurer

Sus afsted på mission med Paw Patrol mighty pups super deluxe kørertøjer. Vælg mellem 5 forskellige varianter: Chase, Marshall, Rocky, Skye eller Zuma

5. SES Creative glitter kort

Dette hobbysæt fra SES Creative indeholder seks farverige glitterkort, som de små kan farvelægge. Opnå et farvestrålende flot resultat ved at farvelægge glitterkortene oven på glitterlaget med en blyant. Når de selvklæbende glitterkort er færdige kan se sættes fast på væggen over børnenes seng.

6. Skitseblok - livet på jorden

Meget lækker tegneblok med ekstra kraftigt papir og spiralryg. Den er perfekt til både de helt små der skal tegne, samt de større børn. 

7. LEGO Duplo

LEGO DUPLO sættet ’afrikas vilde dyr’ giver små børn endeløst, fysisk og udviklende sjov med de 2 dyreunger i deres naturlige miljø. En sjov måde for børn at udvikle finmotorikken og deres evne til selvudfoldelse.

Du finder et stort udvalg af LEGO til børn i alle aldre i webshoppen  

8. Plop op - fidget legetøj figurer

Plop Up har hule bolde, som de små kan trykke på og som giver en sjov poppelyd. Når du vender pladen om, kan du starte forfra. Boldene kan trykkes alene, eller I kan være fælles om at spille forskellige spil.

9. Hr. skæg ministave spil

Et sjovt spil for de små, så de kan øve sig i at sammensætte ordene og lære at stave med hr. skæg

10. Fischer Price puttekasse

Med Fisher-Price klodserne er der klar til masser af leg! De små bliver holdt godt beskæftiget, når det kommer til at stable klodserne og prøve at putte dem i de rigtige huller. Derudover er de farverige klodser med til at styrke barnets visuelle sanser, finmotorik og koordination. 

11. Barbie Color reveal

Barbie color reveal-dukkerne giver barnet en udpakningsoplevelse fuld af overraskelser. Træk i strimlen for at fjerne det yderste lag, og find ud af, hvilken hemmelig color reveal-dukke, der kommer til syne i jeres rør. Der er garanti for en dukke iført strålende, juvelfarvet modetøj, men hver dukkes udseende forbliver en hemmelighed indtil afsløringen.

12. Aktivitetslegetøj med sugekop

Sugekoppen fra playgro er et sjovt aktivitetslegetøj til de helt små medlemmer af familien. De bevægende dele og de mange flotte farver er med til at udvikle finmotorikken og stimulere føle og synssansen. Tag legetøjet af sugekoppen, når barnet ønsker at lege med legetøjet uden det er sat fast.

13. Bøger med lyd

Sjov med lyd er en serie papbøger for de små med lydknap. Barnet kan trykke på den store lydknap, pege på de hyggelige tegninger og synge med på den velkendte sang.

Du finder et stort udvalg af lydbøger i webshoppen.

Bjældeklang har dansk tekst af Otto Leisner

14. Fantasy designbog med lys og lyd

En sej Fantasy bog fra TOPMODEL, hvor du kan designe din helt egen bog. Denne bog er både med lyd og lys. 

15. Bondegårds bidebog

Denne bløde bidebog har søde husdyr designet til at fange barnets opmærksomhed. Bogens materiale knitre og opfordre barnet til at træne motoriske evner. Med plastikklipsen er det nemt at montere bogen i barnevogne, klapvogne, eller i bilen.

16. Vilde dyr fra Schleich

Tigerungen fra Schleich er en af de mange spændende og vilde legetøjsdyr, som du finder i webshoppen. Tag med tigerungen ud i junglen, leg med løven på savannen eller udkæmp en imponerende kamp med dinosaurerne. I finder et stort udvalg af spændende dyr i webshoppen.

17. Girabrilla Neon palliet armbånd

Armbånd med pallietter, som skifter farve og lign, når du stryger det modsat med pallietterne. Et hit hos de små piger og drenge

OBS: armbåndende sælges enkeltvis, og billedet viser blot de varianter der fås

18. Lamazee rangler

Mød Lamaze’s søde sommerfugl - Brook the butterfly

Den smilende sommerfugl er en af de mange søde tøjdyrsrangler i webshoppen. Børnene elsker de bløde rangler, som bidrager til at udvikle deres finmotoriske færdigheder.  Ranglen kan let monteres på seng, kravlegård eller lignende.

Se hele udvalget af rangler her

19. LEGO - Wolverines kamprobot

LEGO Marvel sættet Wolverines kamprobot er en megafed gave til unge superhelte. Pakken indeholder en minifigur af wolverine og en wolverine-kamprobot, der kan bygges og har store bevægelige kløer på hænderne. I kan finde andre seje LEGO figurer i webshoppen

20. Miniature huskespil

16 huskespil i små fine æsker fordelt på 4 forskellige udgaver. Hvert huskespil indeholder 18 par der skal matches.

21. Vejkridt fra SES Creative

6 stk. store kridt i sjove farver til at dekorere fliser og veje med, så man kan bruge masser af tid på at være kreativ og tegne enten alene eller sammen i familien. 

22. Sylvain families klapvogn

Den søde praktiske klapvogn er god til når de mindste i Sylvanian Families - familierne skal transporteres eller ud at gå en tur.

23. mini huskespil - 36 brikker

Byg og bag din favoritpizza! Saml brikkerne til en pizza og top pizzaen med de medfølgende stickers, som lyser i mørke. Du kan også bage en rigtig pizza, for med hvert puslespil får du en opskrift på en rigtig pizza. Puslespillet er lavet af 100% genanvendte materialer. Der er 6 forskellige pizzaer at samle - den gyldne er supersjælden.