Find de bedste bleer til din baby

Find de bedste bleer til din baby

Stiller du spørgsmålet: “Hvilke bleer er de bedste?” vil du få et nyt svar fra hver person, du spørger. Sagen er nemlig, at det er ganske individuelt, hvilke bleer vi synes, der er de bedste. Derfor vil vi her – i stedet for at forsøge at besvare spørgsmålet – give nogle tips til, hvordan du finder de bedste bleer til dit barn.

Vælg den rigtige størrelse og pasform

Du er nok ikke i tvivl om, at det er vigtigt at finde den rigtige størrelse ble til dit barn. Den er angivet på pakken med bleer som et interval for dit barns vægt (f.eks. 7-11 kg). Det betyder også, at dit barn sommetider befinder sig lige på grænsen mellem to blestørrelser, og her kan du måske opleve, at du skal gå en størrelse op lidt tidligere end forventet, hvis I begynder at opleve flere og flere “uheld”.

Samtidig kan der være forskel på størrelsen på bleer mellem forskellige brands, selv om de ifølge pakken er samme størrelse. Her er der ikke så meget andet at gøre end at prøve sig frem for at finde de bedste bleer til netop dit barn. Pasformen kan også være forskellig, og det kan også have stor betydning for, hvor behagelig bleen er for dit barn, og hvor godt den slutter tæt. Hvis dit barn får røde mærker på maven eller ved lårene, eller bleen ikke slutter tæt, skal I måske prøve et andet mærke.

Hvor vigtigt er hensyn til miljø og allergi?

I Danmark er der generelt et sundt fokus på at undgå skadelige stoffer i produkter til børn og babyer, men der er selvfølgelig forskel på, hvor høje krav produkterne lever op til. Måske er de bedste bleer for dig netop dem, hvor der er gjort en ekstra stor indsats for at passe godt på både dit barns sarte hud og miljøet omkring os? Her kan du holde øje med certificeringer og mærker, der vidner om bleer fri for skadelige stoffer og med fokus på bæredygtighed. Det kan f.eks. være Svanemærket, FSC-mærket og Astma-Allergimærket.

Skal det være ekstra nemt at købe bleer?

Det kan også være, at de bedste bleer for dig er dem, der gør hverdagen nemmere – eksempelvis fordi de kan købes på abonnement. Den løsning tilbyder vi hos Babykasse.dk, hvor du både finder de populære bleer fra Libero og flere andre brands. Se nærmere på vores babypakke-abonnement, hvis du kunne tænke dig en nem og fleksibel løsning, hvor du får leveret bleer lige til døren.