FERIEGUIDE: Den store huskeliste til sommerferien..

FERIEGUIDE: Den store huskeliste til sommerferien..

Sommer er over os, og det betyder udendørsliv og aktiviteter for hele familien. Hvis i har en intention om at skave en ekstraordinær sommer, så er der nogle ting i bør overveje, uanset om i skal ud at rejse eller nyde sommeren hjemme i haven eller på stranden.

Der er massere godt og spændende sommerudstyr, men hvad bør man egentlig vælge for en enestående sommer? Vi har gjort det lettere at få et overblik med Babykasses den store huskeliste til sommerferien, som du finder nedenfor

1. Solcreme

Intet nyt under solen her…
…men derfor vil jeg nu alligevel huske dig på, hvor vigtigt det er at få smurt både dig selv og dit barn ind i solcreme, så I undgår at tage skade af for meget UV-stråling. Husk, at du faktisk bør smøre solcreme på igen, hvis dit barn har været i vandet eller har svedt for at være helt sikker på at opnå den fulde effekt.

Babykasse har et bredt udvalg af solcreme, aftersun og sololie til både børn og voksne i den bedste kvalitet.

2. Badebleer

Hvis dit barn skal have glæde af at bade i det forfriskende badevand, så vil det være en rigtig god ide at medbringe badebleer. Udover at holde tæt, hvis uheldet er ude, så sidder Huggies badebleer virkelig komfortabelt på dit barn, der vil opleve fuld bevægelselsesfrihed. En badeble passer således helt perfekt til sommerdage på stranden eller ved poolen.

Vores badebleer passer til børn med forskellig alder og behov, og kan åbnes og lukkes igen. Derudover er bleerne fremstilles i et absorberende materiale, der ikke svulmer op i vand.    

3. Badevinger og svømmevest

Badevinger og/eller svømmevest er et must til de små, hvis I skal være i nærheden af en pool, havet eller et badebassin. Der er intet værre end at føle sig utryg under sin ferie, og med et par badevinger og en svømmevest kan I som forældre være helt sikre på, at der ikke sker jeres børn noget, hvis de falder i vandet.

Derudover er Sunnylifes badevinger og svømmevest lavet i virkelig søde design, som der næsten er garanti for, at dine børn vil elske. Vælg blandt monster, enhjørning, søskaller, haj og mange andre flotte design. 

4. Strandartikler

Slap af på badehåndklædet, byg sandslot i vandkanten eller find vandpistolerne frem til en humørfyldt vandkrig ude i vandet. Der er massere hyggelige aktiviteter på stranden I kan være sammen om børn og voksne.

Lad de små glædes ved at bære deres strandartikler i en sød enhjørningetaske. Når børnene har været i strandkanten med deres strandsæt, så er det måske tid til hygge på deres flotte badehåndklæder med lækre snacks.

5. Badelegetøj

Det kan være sjovt bare at rende rundt i den varme sommersol kun iført badetøj og badesandaler, men hvis sommeren skal være helt ekstraordinær, så skal I selvfølgelig huske badelegetøj. Se om du kan ramme plet med Sunnylifes oppustelige enhjørning ringkastespil, lad børnene lege under den kæmpestore enhjørning sprinkler, tag en forfriskende dukkert i den lækre havepool, og giv de små et velfortjent og sjovt bad efter dagens strabadser med Fill 'N' Spill Action Cups, Spin ´N´sort spout Pro eller Magical Duck Race.

 

Hvis du ønsker mere inspiration til en enestående sommer med dine børn, så finder du vores store udvalg af sommerfavoritter lige her

Hav en fantastisk sommer!