Creme til rød numse

Creme til rød numse

En effektiv creme til rød numse er uundværlig, hvis du har blebørn. Det indelukkede miljø i en ble kan nemlig godt gøre babys numse rød og irriteret – men det er der heldigvis råd for. Læs her vores råd til, hvordan du kommer en rød numse til livs.

Hvilken creme til rød numse er den mest effektive?

Døjer dit barn med rød numse? Så kan du med fordel benytte en creme eller lignende til rød numse, som du påfører i forbindelse med bleskift eller efter et bad. Det er en god ting altid at have ved puslebordet, så I kan benytte den efter behov og komme det lidt i forkøbet, hvis der er noget på vej

Der findes et hav af cremer til rød numse, og det er meget forskelligt, hvad forældre og børn oplever som det mest effektive. Vi gennemgår her nogle af de produkter, vi har god erfaring med. 

Produkter som zinksalve og babypudder er i mange år blevet anvendt til behandling af røde numser. Det skyldes, at de har en udtørrende og beskyttende funktion, som holder huden tør og derved minimerer risikoen for rød numse.

Hvis du ammer, har du måske allerede lanolinsalve derhjemme til ømme brystvorter – men det kan også bruges som creme til røde numser! Lanolin lindrer det hudløse område og tilfører huden et fedtlag, der fungerer som en barriere mod bakterier – og så er det et 100 % naturligt produkt, der stammer fra fåreuld.

Til sidst er mange småbørnsforældre meget glade for produkterne fra Olivy. Olivy Baby Care anvendes til rens, pleje og beskyttelse af huden i bleområdet og forebygger effektivt røde babynumser. Produktet bruges som et alternativ til vådservietter og/eller skumklude. Du får altså et produkt, der både renser og beskytter dit barns numse.

Hvad kan jeg gøre, hvis creme til rød numse ikke virker?

Har du ikke ikke held med at komme dit barns røde numse til livs med creme, kan du tage andre midler i brug. 

Et godt råd er simpelthen at minimere tiden, barnet har ble på. Lad gerne barnet gå rundt derhjemme uden ble på, så der kommer luft til området. Der kan selvfølgelig godt ske et lille uheld eller to, så sørg for at dække de tæpper og møbler ned, som du ikke vil have tis på.

Det kan også hjælpe med hyppigere bleskift – hvis babyen går for længe med tis i bleen, kan syren i urinen være med til at fremme rødme. Skift derfor hyppigt ble, hvis dit barn har eller er på vej til at få rød numse.

Et gammelt husmodertrick mod røde numser er de såkaldte kogtvandsklude, som er små stykker af et gammelt bomuldslagen, stofble eller lignende, der overhældes med kogt vand og kommes afkølede på det røde område ved bleskift. Ideen er, at stoffet suger syren fra urin og afføring væk fra huden og dermed lindrer røde numser.

Hvis barnet over længere tid har meget rød numse, hvor der eventuelt også går hul på huden og kommer betændelse, er det en god idé at konsultere egen læge for, om der er tale om en svampeinfektion eller lignende.

Find creme til rød numse hos Babykasse.dk

Du kan både købe vores creme til røde numser i webshoppen, men du kan også tilvælge dem som en del af vores Babykasse-abonnement. Hvis du vælger Byg-selv-kassen, kan du helt selv vælge indholdet af kassen, og du kan derfor kombinere alt fra bleer og vådservietter til legetøj og creme til rød numse.

Vores normale leveringstider er 1-4 dage, fra din ordre er afgivet. Hvis du har spørgsmål til vores abonnementservices eller produkter, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 70605585 eller mail info@babykasse.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.