Bleer til nyfødte

Bleer til nyfødte

Du ved det sikkert allerede – der skal mange bleer til, når du har en nyfødt baby. Nogle gange føles det, som om man ikke laver andet end at skifte ble på sin nyfødte. Men det er et godt tegn med tunge bleer, der vidner om, at babyen får tilstrækkeligt med modermælk. Læs mere om bleer til nyfødte her.

Vælg den rigtige størrelse ble til din nyfødte baby

Noget af det vigtigste, når du skal købe bleer til din nyfødte baby, er, at du vælger den rigtige størrelse. Det er angivet på bleerne, hvor mange kilo, de er beregnet til. Og her er der altså tale om vægten på babyen – ikke indholdet af bleen, selvom det også nogle gange kan veje til.. 

Nyfødte vil typisk bruge str. 1 eller 2 i bleer, afhængig af mærket på bleerne og selvfølgelig babys størrelse. Det er vigtigt, at bleen slutter til om barnets mave og lår, så I undgår lækage, men den skal selvfølgelig ikke stramme og gnave nogen steder. Det er bedre at vælge en ble til den store side og så stramme den lidt ind i siderne, end det er at vælge en for lille ble – både for barnets skyld, men så sandelig også for dets forældre, der i så fald vil komme til at skulle skifte tøj, sengetøj osv. i ét væk.

Bleer til nyfødte med forskellige fordele

Der findes et stort udvalg af bleer til nyfødte fra en række forskellige brands. Afhængig af, hvad der er vigtigt for dig, har de hver især en række fordele.

Libero Touch er fx særligt velegnede til nyfødte babyers følsomme hud, samtidig med at de hindrer lækage. De har en fleksibel og behagelig pasform, der passer til de fleste små barnenumser.

Du kan også vælge de klimasmarte hybridbleer fra Libero, som er vaskbare stofbleer 

med absorberende indsatser, man smider ud efter hver bleskift. Hybridbleen har 35 % lavere klimapåvirkning end en engangsble fra Libero og er derfor et godt valg til den klimabevidste forælder.

Hvis det er vigtigt for dig, at din nyfødte babys bleer er økologiske, kan du fx vælge de lækre bleer fra Naty, som er den mest miljøvenlige og grønne engangsble på markedet. Bleer fra Abena har også miljøet og dit barns sundhed i fokus med deres svanemærkede og FSC-mærkede bleer, der er dermatologisk testede.

Stort udvalg af bleer til nyfødte og større børn hos Babykasse.dk

Hos Babykasse.dk kan du altid være sikker på at finde et stort udvalg af bleer, som vi har håndplukket til at leve op til vores høje krav om kvalitet.

Det er muligt at købe bleer direkte fra vores webshop, men du kan også bestille bleer som en del af vores Babykasse-abonnement. Hvis du vælger Byg-selv-kassen, kan du helt selv vælge indholdet af kassen, og du kan derfor kombinere alt fra bleer og vådservietter til legetøj og bideringe.

Vores normale leveringstider er 1-4 dage, fra din ordre er afgivet. Hvis du har spørgsmål til vores abonnementservices eller produkter, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 70605585 eller mail info@babykasse.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!