Bleer på abonnement

Bleer på abonnement

Som travl småbørnsfamilie er der mange ting, der skal huskes og findes tid til. Én af dem er indkøbet af bleer – en af de fornødenheder, man absolut ikke har lyst til at løbe tør for. Med bleer på abonnement kan du stryge netop denne opgave fra listen og være sikker på altid at have bleer på lager.

Hos Babykasse kan du tilkøbe bleer til din abonnementskasse med legetøj, plejeprodukter, badeartikler eller spisetid. Du kan vælge din abonnementskasse, her

Bleer på abonnement – en kærkommen hjælp til børnefamilien

Har du et eller flere små børn, kender du det uden tvivl. Du står ved puslebordet, rækker ud efter en ny ble og kan konstatere, at det er den sidste i pakken. Det betyder, at der ikke er nogen vej udenom – der skal købes nye bleer, og det skal helst ske i en fart.

Når du modtager vores bleer på abonnement, er det et scenarie, du aldrig skal bekymre dig. Du får nemlig leveret dine bleer lige til døren med et passende interval, så du aldrig kommer til at løbe tør. Derudover er der selvfølgelig det bekvemme i, at du ikke skal bakse bleerne hjem sammen med de øvrige dagligvarer; de fylder jo som bekendt godt i indkøbsposen.

Få Libero eller et af vores andre brands på abonnement

Libero er et af de helt store brands på markedet, når vi taler om bleer. De sidder godt og behageligt på de fleste børn, og der sker sjældent uheld. Derfor finder du også et stort udvalg af Libero på abonnement hos os. Vi har dog også andre kvalitetsbrands som f.eks. Bambo Nature, der producerer bleer, som er både FSC-mærket, svanemærket og dermatologisk testet. Det betyder, at der er taget helt særlige hensyn til både de små børns sarte hud og miljøet i fremstillingen af bleerne.