Årets bedste julegaveideer til børn 2022

Årets bedste julegaveideer til børn 2022

Julen står for døren og det betyder, at julegaveræset nærmer sig med hastige skrift. Har du besluttet dig for, hvad du skal overraske dit barn med under juletræet i år, eller er du stadig i tvivl?

Nedenfor har vi samlet en masse spændende og populære julegaveideer til børn i alle aldre 2022 samt inspiration til gaver, som du som forældre selv kan få glæde af.

Er du på udkig efter gaver til pakkekalenderen, så se også vores liste med 24 gaveidder til pakkekalenderen dit barn vil elske

Du kan printe en hyggelig ønskeliste som du og børnene kan udfylde, her

1. Blød bog med farver

Bogen har bløde sider og indbygget pibelyd. Den indeholder spejl, hjørner at bide i, og forskellige strukturer for den lille at udforske – 149,95 kr.

2. Lamaze dreje- og lejetæppe

Lamaze dreje- og legetæppe er meget velegnet til at træne babyens ryg- og nakkemuskler. Babyen ligger på maven og kan dreje rundt og udforske alle de spændende ting på tæppet. Tæppet kan også anvendes uden drejesoklen, så babyen kan sidde eller ligge direkte på tæppet. – 549,95 kr.

3. Fisher PRICE Laugh & Learn Storybook Rhymes

Denne fantastiske børnebog fra Fisher Price er en god "Lær at rime" bog, med masser af sjove rim man kan synge med på.  

Vend siderne i bogen og syng med på de 6 børnerim der er i denne bog. 

Lær om tal, bokstaver, de første ord samt former og farver. Når barnet trykker på tallene og bokstaverne begynder bogen at spille - det hjælper barnet til at lære om bokstaver, tal, farver og former. 

4. Diinglisar nusseklud kanin

Denne bløde nusseklud er formet som en sød kanin. Den har et sødt hoved med lange ører og bløde arme. Den er perfekt til små børn, da den er blød og holdt i rolige farver. Nussekluden er en god følgesvend til små børn. Barnet vil elske af bruge den som tryghed ved sovetid – 178,95 kr.

Vælg mellem kanin eller elefant og brun, hvid, grå eller blå

5. Fixoni heldragt hush uld

Hush ulddragt fra Fixoni er lave af det blødeste hush uld med de sødeste øre på hætten. Heldragten har hurtig lukning og kan foldes ved både hænder og fødder, så de også er dækket til. Dragten er certificeret STANDARD 100 by OEKO-TEX – 499,95 kr.

Vælg mellem farverne brun, mørkegrå eller Rose

6. Vtech blød sansebold med musik

Denne smarte boldtil baby spiller musik og siger lyde, når den bliver rullet, skubbet eller rystet. Den har billede af numre og dur, så barnet kan lære at genkende disse. Den bløde tekstur gør den indbydende for barnet at røre ved – 199,95 kr.

7. En Fant heldragt fleece lyserød

Heldragten fra En Fant med mange forskellige praktiske funktioner. Heldragten er lyserød, blød og varm. Den lukkes med en lyslås (med beskyttelse for kinden). Den har elastik ved ryggen, håndled og ankler. Den har aftagelig hætte med knapper – 249,95 kr.

Den er lavet af genbrugelig fleece materiale

Vælg mellem lyserød og mørkegrå

8. Vtech baby aktivitetshjul med musik

Dette aktivitetshjul er perfekt legetøj til de helt små børn, der elsker musik og sjove farver og som elsker at være nysgerrige og udforske. Hjulet har 3 forskellige dyr – en frø, en bjørn og en fugl, der alle siger forskellige lyde, når man trykker på dem – 169,95 kr.

Fantastisk til at stimulere dit barns sanser med raslende lyde, farver og funktioner fra hjulet.

9. Jerry’s Class aktivitets legetøjsklaver, løve

Et sjovt spil for de små, så de kan øve sig i at sammensætte ordene og lære at stave med hr. skæg

10. Babydyne – kapok

Lækker baby-dyne med fyld af 100% kapok, som er med til at skabe et sundt og allergifrit sovemiljø for din baby. Yderstoffet på dynen er produceret i 100% økologisk bomuld. Dynens fyld, kapokken, er fugttransporterende og dermed kan hverken støvmider, bakterier eller svampesporer leve og formere sig i kapokken – 449,95 kr.

Du kan også bestille en tilhørende babyhovedpude 

11. Fischer price puttekasse – babys første klodser

Med Fisher-price klodserneer der klar til masser af leg. De små bliver holdt godt beskæftiget, når det kommer til at stable klodserne og prøve at putte dem i de rigtige huller, hvor klodserne hører til, som vil udfordre barnets finmotorik og koordination – 199,95 kr.

12. Den legesyge hvalp – sjov med lyd

Den legesyge hvalp vil overraske vennerne med en ny leg. Tryk på lydknappen og hør hvalpen sige >Vov! Vov! Sjov med lyd er en serie papbøger med lydknap. Barnet kan trykke på den store lydknap, mens den hyggelige historie bliver læst højt – 79,95 kr.

Bogen udkommer i mange spændende historier, som du kan finde i webshoppen

13. Lammeskindssutter - En Fant

En fant lammeskindsfutter har lækkert og blødt uldfoer indvendigt. Åbnes med kratig velcro på ydersiden af foden, så den kan blive holdt på plads og varme foden. Futterne er af ruskind og har ydre synninger, som giver et lækkert look – 359,95 kr.

Vælg ml. farverne – navy, lyserød, brun eller pink.

14. Vtech Baby tal og lær hundehvalp

Introducer dit barn til sprog med denne vtech baby tal og lær hvalp. Den er specialdesignet til at motivere den sproglige udvikling. Perfekt til både små drenge og piger! Den bevæger sit hoved og vipper med ørerne, når hun lytter til barnet tale, og hun taler tilbage med en fjollet og legesyg stemme – 549,95 kr.

15. Puttekasse – Vilac

Puttekasse i lyst træmed snøre, så barnet både kan putte formene ind i de rigtige huller, men også igennem snorene. 4 farverige former med effekter: kaleidoskop, maracas, stjerne og trekant med lyd – 249,95 kr.

16. Jerry’s class pop up junglevenner music/lys

Jerry’s Classe Pop up junglevenermed dyrelyde, musik og lys er en klassiker for de små. Junglevennerne popper op, når der drejes, skubes eller trykkes på knapperne, og du kan høre dyrelyde- og samtidig er der musik og lys – 199,95 kr.

17. Hammerkugle Xylofon, træ

Flot hammerkugle bane med xylofon og 3 kugler i forskellig farver - her får du to i ét. Når en kugle hammers igennem, triller den ned over xylofonen som giver en lille sød musik lyd som belønning. Hammerkugle banen er af træ, og tangenterne i metal, og hvor du kan trække xylofonen ud af kassen og spille og skubbe den tilbage på plads igen i kassen. 

Det er sjov og motorisk legetøj som de små børn elsker at lege igen og igen. Den har søde musik motiver på siden med naturtræ og enderne er i en flot art-deco grøn nuance – 248,95 kr.

18. Freddies aktivitetsbus

Freddies aktivitetsbuser en sand læremester, når det handler om styrke dit barns fingerfærdigheder. Aktivitetsbussen er fuld af sjove overraskelser og indeholder et spejl + en masse flapper og overflader at løfte og udforske. Freddie er super til at holde ro på bagsædet eller til at tage med på besøg og ture – 249,95 kr.

19. Hape puslespil – udrykningskøretøjer

Sødt knop puslespil fra Hape med en masse seje udrykningskøretøjer, som de små elsker. 

Et sjovt puslespil, hvor motorikken øves, ved at skulle lægge de rigtige brikker på de rigtige pladser, samtidig med der er masser af farver og maskiner på man kan øve sig på at lære og lydene på alle de forskellige udrykningskøretøjer – 78,95 kr.

20. Dobbelt regnbue stabeltårn

Træn dit barns finmotorik ved at samle disse fine stabeltårne af træ, som består af forskellige ringe, der kan sættes sammen på diverse måder.

Ringene har forskellige farver, former og størrelser, så der kan skabes mange sjove typer tårne - det er kun fantasien der sætter grænser – 149 kr.

21. Baby Born barnevogn

Barnevogn i klassisk design med justerbart greb, maksimumhøjden er 74 cm. Barnevognen har en justerbar kaleche, aftageligt barnevognsomslag samt smart opbevaring under sædet, så alle dukkens tilbehør kan komme med på farten. Når legen er slut, kan barnevognen nemt foldes sammen, så den kan opbevares uden problemer – 498,95 kr.

Egnet til dukker på op til 50 cm.

22. Byggeklodser i spand – vilac

54 byggeklodser malet i naaturlige douce farver. Byg flotte huse, tårne og store bygninger. Kun fantasien sætter grænser – 269,95 kr.

23. LEGO® DUPLO® - Disney Mickey og Minnies fødselsdagstog

LEGO® DUPLO® ǀ Disney Mickey & Minnies fødselsdagstog er et byggelegesæt af høj kvalitet til førskolebørn, fyldt med udviklingsaktiviteter, fantasifulde legemuligheder og Disney-magi!

Indeholder de ikoniske Disney-figurer Mickey Mouse, Minnie Mouse og Pluto, et bygbart tog i 3 sektioner, bygbar fødselsdagskage med lys, 5 stabelbare talklodser og tilbehør.